زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

آغاز تحقیقات درباره انفجار دریای خزر از سوی جمهوری آذربایجان

وزارت امور اضطراری جمهوری آذربایجان از آغاز تحقیقات در زمینه آتش سوزی در سواحل دریای خزر نزدیک شهر باکو خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۱۴ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 05
کد خبر: ۹۴۲۹۶

به گزارش راهبرد معاصر وزارت امور اضطراری جمهوری آذربایجان از شروع تحقیقات در رابطه با آتش سوزی عجیب و غریب در دریای خزر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری «ترند نیوز» این وزارتخانه روز دوشنبه تصاویری از آتش سوزی را در دریای خزر منتشر کرد. طبق بیانیه این وزارتخانه، تحقیقات مقدماتی نشان می‌دهد هیچ وضعیت اضطراری در تأسیسات تولید نفت و گاز، سایر تأسیسات زیربنایی صنعتی یا حمل و نقل مشاهده نشده است.

صبح  دوشنبه نیز یک فروند بالگرد پرواز شناسایی بر فراز دریای خزر انجام داد. در حین پروازها، فوران آتشفشان گلی در جزیره «داشلی» واقع در حدود 30 کیلومتری ساحل در مسیر منطقه «سالیان» کشف شد.

وزارت امور اضطراری جمهوری آذربایجان اعلام کرد: «در دهانه آتشفشان شعله نسبتاً کمی وجود دارد، اما آتشفشان هیچ خطری برای زیرساخت‌های نفت و گاز و سایر موجودات در دریا و همچنین برای زندگی مردم ایجاد نمی‌کند.»

منابع خبری یکشنبه شب به وقت تهران از وقوع انفجار در سواحل دریای خزر نزدیک شهر باکو خبر دادند.

برخی منابع خبری مدعی شدند که انفجاری نزدیک میدان گازی «امید» متعلق به جمهوری آذربایجان در دریای خزر رخ داد. فیلم‌های منتشر شده نیز شعله‌های آتش را از وسط دریای خزر بخش متعلق به جمهوری آذربایجان را نشان می‌دهد.

میدان گازی امید دومین میدان بزرگ گاز طبیعی در جمهوری آذربایجان است. این مکان در سواحل  جمهوری آذربایجان و 75 کیلومتری جنوب شرقی باکو واقع شده است. 

وزیر دفاع جمهوری آذربایجان چندی قبل اعلام کرد این کشور در حال تقویت نیروی دریایی خود در دریای خزر است. این کشور چندی قبل نیز از برگزاری تمرینات تاکتیکی در دریای خزر خبر داد. این تمرینات با استفاده از ناوگان و قایق‌های نظامی نیروی دریایی در آبهای ساحلی جمهوری آذربایجان در دریای خزر برگزار شد. هدف از برگزاری این تمرین ، حفاظت از میادین نفتی و گازی دریایی و نیز خطوط لوله زیردریایی اعلام شد./فارس

ارسال نظر