وزیر خارجه لبنان: هرگونه مذاکره مستقیم با اسرائیل را رد می‌کنیم شیخ نعیم قاسم: اسرائیل و آمریکا نخواهند توانست ما را شکست دهند ترامپ: در حال گفت و گو با پوتین هستم! رهبر انصارالله: ایران در حمایت از فلسطین فداکاری‌های بزرگی کرده است عراقچی: تحریم‌های غرب، تروریسم اقتصادی علیه کشورهای جنوب است ادعای مضحک ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران + فیلم عراقچی: در بیانیه اجلاس جنبش عدم تعهد از ایران در قضیه اسنپ بک حمایت شده است دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور اوگاندا اعلام شرط ایران برای آغاز مذاکرات با آمریکا و اروپا در دیدار وزرای امور خارجه ایران و ونزوئلا چه گذشت؟ مادورو: ونزوئلا درحال پیشرفت است؛ آمادگی برای دفاع از وطن افزایش می‌یابد افشاگری نیویورک‌تایمز از ردپای سیا برای حمله ترامپ به ونزوئلا پنتاگون: هگست در سلامت است هواپیمای حامل وزیر جنگ آمریکا وضعیت اضطراری اعلام کرد القسام: ۲ جسد اسرای اسرائیلی امشب تحویل داده می‌شود

رسانه صهیونیستی: تل آویو دیگر نمی‌تواند بر توافق هسته‌ای تاثیری بگذارد

روزنامه صهیونیستی هاآرتص به نقل از یک مقام بلندپایه رژیم تل‌آویو اذعان کرد صهیونیست‌ها توانایی تاثیرگذاری بر روند مذاکرات برجامی را ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۱۴ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 05
کد خبر: ۹۴۳۰۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رای الیوم، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» اذعان کرد رژیم صهیونیستی به این نتیجه رسیده است که توانایی تاثیرگذاری بر روند مذاکرات درباره احیای برجام را ندارد.

این روزنامه به نقل از یک مقام امنیتی بلندپایه رژیم صهیونیستی نوشت: «اسرائیل دیگر نمی‌تواند بر محتوا و روح توافق هسته‌ای تاثیر بگذارد و قدرت‌های بزرگ از جمله آمریکا برای احیا کردن آن تلاش می‌کنند.»

به گفته این مقام امنیتی ناشناس، رژیم صهیونیستی با آمریکا، روسیه و دیگر کشور‌های بزرگ تماس‌هایی برقرار کرده است و بعد از این تماس‌ها، مقامات این رژیم به این نتیجه رسیدند که هیچ توانایی برای اثرگذاری بر مذاکرات هسته‌ای در حال برگزاری در «وین»، پایتخت اتریش ندارند.

روز گذشته، «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی، در جلسه ویژه‌ای در خصوص تحولات مذاکرات هسته‌ای در وین با مشارکت وزاری جنگ، امور خارجه و مسئولین نظامی این رژیم برگزار کرد و درست پس از آن «بنی گانتس»، وزیر جنگ این رژیم در گزافه‌گویی ضد ایران گفت: «اسرائیل مصمم است از تبدیل شدن ایران به یک قدرت هسته‌ای جلوگیری کند.»

بر اساس گزارش رسانه‌های صهیونیستی گانتس در ادامه حرف‌هایش ادعا کرد این رژیم با ایران در درگیری است و باید بتواند از خودش «دفاع» کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار