دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

واکنش روسیه به احتمال تولید اورانیوم فلزی غنی‌شده تا 20 درصد توسط ایران

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین به گزارش‌ یک رسانه غربی درباره قصد ایران برای تولید اورانیوم غنی‌شده تا ۲۰ درصد واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۱۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 06
کد خبر: ۹۴۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل اولیانوف»، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین به گزارش رویترز درباره قصد ایران برای تولید اورانیوم فلزی غنی شده تا ۲۰ درصد واکنش نشان داد.

اولیانوف در حساب کاربری‌اش در توییتر یادآوری کرده که «جو بایدن»، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا همانند «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا سیاست موسوم به «فشار حداکثری» علیه ایران را ادامه داده است. او پیشنهاد کرده تنها راه برای خروج از این «دور باطل» از سر گیری مذاکرات وین است.

این دیپلمات ارشد روسیه در توییتر نوشت: «آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گزارش داده که ایران قصد تولید اورانیوم فلزی غنی‌شده تا ۲۰ درصد دارد. آمریکا به نوبه خود، سیاست فشار حداکثری دونالد ترامپ را حفظ کرده است. تنها راه برای خروج از این دور باطل، از سرگیری مذاکرات وین بدون تأخیر و احیای کامل برجام است.»

ساعتی قبل‌تر، خبرگزاری رویترز به نقل از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی شد که ایران قصد دارد به تولید اورانیوم فلزی غنی شده تا سطح ۲۰ درصد بپردازد.

رویترز در گزارش خود نوشت: «ایران به دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل (آژانس بین‌المللی انرژی اتمی) اطلاع داده که قصد دارد به تولید اورانیوم فلزی غنی شده با خلوص درصد برای سوخت رآکتور بپردازد».

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ادامه گزارش خود اعلام کرد: «این یک فرآیند چند مرحله‌ای است که زمان‌بر خواهد بود»./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر