عراقچی: احیای مذاکرات بستگی به رویکرد آمریکا دارد رهبر علویان سوریه: به مدت ۵ روز اعتصاب می‌کنیم اوربان: اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۳۰ جنگ با روسیه را آغاز می‌کند آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است

واکنش روسیه به احتمال تولید اورانیوم فلزی غنی‌شده تا 20 درصد توسط ایران

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین به گزارش‌ یک رسانه غربی درباره قصد ایران برای تولید اورانیوم غنی‌شده تا ۲۰ درصد واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۱۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 06
کد خبر: ۹۴۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل اولیانوف»، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین به گزارش رویترز درباره قصد ایران برای تولید اورانیوم فلزی غنی شده تا ۲۰ درصد واکنش نشان داد.

اولیانوف در حساب کاربری‌اش در توییتر یادآوری کرده که «جو بایدن»، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا همانند «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا سیاست موسوم به «فشار حداکثری» علیه ایران را ادامه داده است. او پیشنهاد کرده تنها راه برای خروج از این «دور باطل» از سر گیری مذاکرات وین است.

این دیپلمات ارشد روسیه در توییتر نوشت: «آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گزارش داده که ایران قصد تولید اورانیوم فلزی غنی‌شده تا ۲۰ درصد دارد. آمریکا به نوبه خود، سیاست فشار حداکثری دونالد ترامپ را حفظ کرده است. تنها راه برای خروج از این دور باطل، از سرگیری مذاکرات وین بدون تأخیر و احیای کامل برجام است.»

ساعتی قبل‌تر، خبرگزاری رویترز به نقل از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی شد که ایران قصد دارد به تولید اورانیوم فلزی غنی شده تا سطح ۲۰ درصد بپردازد.

رویترز در گزارش خود نوشت: «ایران به دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل (آژانس بین‌المللی انرژی اتمی) اطلاع داده که قصد دارد به تولید اورانیوم فلزی غنی شده با خلوص درصد برای سوخت رآکتور بپردازد».

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ادامه گزارش خود اعلام کرد: «این یک فرآیند چند مرحله‌ای است که زمان‌بر خواهد بود»./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار