پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

ابراز نگرانی مقام سابق سیا درباره رویکرد تیم مذاکره‌کننده آمریکایی در گفتگو‌های احیای برجام

ابراز نگرانی مقام سابق سیا درباره رویکرد تیم مذاکره‌کننده آمریکایی در گفتگو‌های احیای برجام مقام سابق سازمان جاسوسی آمریکا با ابراز نگرانی درباره رویکرد تیم مذاکره‌کننده آمریکایی در گفت‌وگوهای احیای برجام، مدعی شد اگر واشنگتن در برابر تهران قوی نباشد، فرصتی برای دیپلماسی وجود نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۱۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 06
کد خبر: ۹۴۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دنیل هافمن» افسر ارشد بازنشسته خدمات مخفی و مقام سابق آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) درباره نحوه مدیریت مذاکرات احیای توافق هسته‌ای ایران توسط دولت کنونی واشنگتن ابراز نگرانی کرد.

 

هافمن با بیان اینکه در پی موضع کنونی دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا درقبال مذاکرات، احتمال شکست خوردن دیپلماسی وجود دارد، گفت:‌ «ما در وضعیت بی‌اعتمادی و راستی‌آزمایی با ایران قرار داریم».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره ادامه داد: «باید یادمان باشد دو کشوری که به نیابت از ما برای توافق جدید با ایران در حال مذاکره‌اند، چین و روسیه هستند که حقیقتاََ چندان اهتمامی به منافع ما ندارند».

 

این مقام امنیتی سابق آمریکا با متهم کردن ایران به پنهان‌کاری در برخی مؤلفه‌های برنامه هسته‌ای خود، به کاخ سفید توصیه کرد: «بنظرم تا زمانی که نوعی موضع قدرتمندانه و مسلط در روابط با ایران ایجاد نکنیم، در وضعیت اقدامات متقابل گرفتار خواهیم بود».

 

هافمن همچنین ادعا کرد: «تا زمانی که در برابر ایران قدرتمند نباشیم، هیچ فرصتی برای دیپلماسی نخواهد بود».

 

این در حالی است که دولت بایدن مدعی است قصد دارد از طریق مذاکرات جاری در شهر وین، پایتخت اتریش زمینه‌های لازم برای بازگشت کشورش به توافق هسته‌ای برجام را فراهم کند. مقام‌های کنونی آمریکا بارها به صراحت به شکست سیاست فشار حداکثری اعتراف کرده‌اند اما تاکنون از انجام اقداماتی که برای بازگشت به این توافق لازم هستند سرباز زده‌اند.

 

با گذشت حدود دو هفته از پایان ششمین دور مذاکرات به منظور احیای برجام در شهر وین اتریش، هنوز زمان دور بعدی مذاکرات وین (دور هفتم) اعلام نشده و در همین خصوص «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در این مذاکرات در توئیتی نوشت که طرف‌های مذاکره کننده به زمان بیشتری نیاز دارند.

 

روز گذشته نیز روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در گزارشی نوشت که دولت بایدن در تلاش برای تنظیم یک «توافق سفت‌و‌سخت‌تر و طولانی‌تر» درباره برنامه هسته‌ای ایران است./فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار