بلبشوی مدیریتی استانداری تهران درباره آلودگی هوا/ کارگروه، ادعای دبیر را «شایعه کذب» نامید! پیش‌بینی ۲۷۴ روز پیش رئیس قوه قضاییه درست بود تکذیب اجرای طرح زوج و فرد در تهران از در منازل در شرایط عادی این استان‌ها امسال بیشترین بارش برف را تجربه خواهند کرد چه کسانی نمی توانند در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ ثبت نام کنند آخرین وضعیت ترافیکی کشور/ چند محور مسدود شد تصمیم‌های دودآلودتر از هوای تهران؛ طرح زوج‌وفرد چگونه یک‌شبه اعلام و لغو شد؟ علت مخالفت آموزش و پرورش با تعطیلی مدارس اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی واژگونی اتوبوس تهران–یاسوج در سمیرم حالت بزرگسال «چت‌جی‌پی‌تی» در سال ۲۰۲۶ عرضه می‌شود تصادف زنجیره ای در اتوبان تهران–قم/ آمار مصدومان کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی

آخرین اخبار از ممنوعیت سفر تهرانی‌ها

جانشین پلیس راهور ناجا گفت: در طرح ممنوعیت‌های تردد کرونایی، استان تهران و البرز یکپارچه دیده شده و منعی برای تردد ساکنان بین دو استان وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۸ - ۱۶ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 07
کد خبر: ۹۴۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سید تیمور حسینی جانشین پلیس راهور ناجا در خصوص چگونگی تردد در جاده‌های کشور با توجه به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار داشت: بر اساس آخرین آمار رنگ‌بندی کرونایی در کشور در حال حاضر ۱۲۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۸۲ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۱۴۶ شهرستان در حالت زرد قرار گرفته اند.

 

جانشین پلیس راهور ناجا با بیان این مطلب که خروج خودرو‌های بومی از شهر‌های قرمز و نارنجی و ورود خودرو‌های غیر بومی به این دسته از شهر‌ها ممنوع است از اعمال جریمه یک میلیون تومانی و ۵۰۰ هزار تومانی برای متخلفان خبر داد.


وی در پاسخ به دیگر پرسش فارس در خصوص تردد ساکنان استان‌های البرز و تهران اعلام کرد: البرز و تهران در این طرح یکپارچه دیده شده و منعی برای تردد ساکنان این دو استان وجود ندارد.

 

وی درباره ممنوعیت سفر تهرانی‌ها اظهار داشت: خروج پلاک‌های بومی پایتخت‌نشینان با توجه به شرایط قرمز کرونایی ممنوع بوده و محدوده مدنظر مرز استان تهران و از سمت شمال غرب مرز استان البرز دیده شده است.

 

سردار حسینی با بیان اینکه ماموران گشت پلیس راه و راهور ناجا و دوربین‌های ثبت تخلف متخلفان را اعمال قانون می‌کنند گفت: ممنوعیت تردد شبانه از ساعت ۲۲ تا ۳ صبح برقرار است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار