انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

دیدار آیت الله رئیسی با وزیر خارجه هند

دیدار آیت الله رئیسی با وزیر خارجه هند رئیس جمهور منتخب تاکید کرد: امنیت جمعی با حضور کشورهای منطقه، از جمله ایران و هند به عنوان دو بازیگر مهم منطقه‌ای و نیز تعاملات گسترده اقتصادی از اولویت‌های مهم در روابط دو کشور است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۱۶ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 07
کد خبر: ۹۴۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور منتخب بعد از ظهر امروز چهارشنبه در دیدار «سوبرامانیام جایشانکار» وزیر امور خارجه هند، گفت: ثبات و پایداری روابط فیمابین، به ویژه در زمینه اقتصادی در گرو تنظیم روابط، صرفا با معیار منافع تهران ـ دهلی‌نو است.

رئیس جمهور منتخب تصریح کرد: امنیت جمعی با حضور کشورهای منطقه، از جمله ایران و هند به عنوان دو بازیگر مهم منطقه‌ای و نیز تعاملات گسترده اقتصادی از اولویت‌های مهم در روابط دو کشور است.

 

رئیسی همچنین تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران از ثبات، امنیت و آرامش در افغانستان حمایت می‌کند.

آیت‌الله رئیسی اظهار داشت: امروز به اعتراف خود آمریکایی‌ها سیاست فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است و جمهوری اسلامی ایران مسیر پیشرفت را با قدرت ادامه خواهد داد.

سوبرامانیام جایشانکار وزیر امور خارجه هند نیز در این دیدار پس از تسلیم پیام کتبی نارندرا مودی نخست وزیر هند، از آیت‌الله رئیسی برای به حضور پذیرفتن خود سپاسگزاری کرد.

 

 جایشانکار گفت: برای ایران و هند به عنوان دو شریک منطقه‌ای بسیار نزدیک، حیاتی است که در زمینه مقابله با چالش‌های مختلف با هم همکاری کنند.

وزیر خارجه هند با اشاره به این که در شرایط کنونی وضعیت افغانستان بسیار جدی است، تصریح کرد: همسایگان افغانستان برای حل مشکلات این کشور باید با هم همکاری کنند.

 

وی با اعلام دعوت رسمی نخست وزیر هند از رئیسی برای سفر به این کشور به عنوان رئیس جمهور جدید ایران، اظهار داشت: آقای نخست وزیر در پیام خود ابراز اطمینان کرده‌اند که روابط قدرتمندانه ایران و هند با مدیریت شما به رشد و گسترش خود ادامه خواهد داد./فارس

کلمات کلیدی: ابراهیم رئیسی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار