ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

هند: فرصت جدید همکاری با ایران در دولت رئیسی پیش آمده است

هند: فرصت جدید همکاری با ایران در دولت رئیسی پیش آمده است یک رسانه هندی از سفر موفقیت آمیز وزیر خارجه این کشور به تهران و علاقه دهلی نو در توسعه روابط با دولت رئیس جمهور منتخب ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۱۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 10
کد خبر: ۹۴۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های هندی شنبه گزارش دادند که «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور منتخب جدید ایران، هند را برای برگزاری مراسم تحلیف خود در پنجم آگوست (پنجشنبه ۱۴ مرداد) دعوت کرده است.

 

به نوشته روزنامه «ایندین اکسپرس» منابع مطلع گفتند که «سوبرامانیام جایشانکار» وزیر امور خارجه هند در دیدار چهارشنبه گذشته خود با رئیسی پیام شخصی «نارندرا مودی» نخست وزیر هند را به وی تحویل داد. این منابع به نقل از وزیر خارجه هند دیدار وزیر خارجه هند با رئیس جمهور منتخب ایران را «گرم» توصیف کردند.

 

یک منبع مطلع در دولت هند در این باره و شرکت یک مقام دولتی در مراسم تحلیف رئیسی گفت: «این فرصتی برای ایجاد روابط به ویژه پس از روی کار آمدن دولت جدید خواهد بود.»

این روزنامه نوشت که دهلی نو در زمینه اینکه کدام مقام برای برگزاری مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخب ایران به تهران سفر کند، به زودی تصمیم گیری خواهد کرد.

 

به نوشته این رسانه هندی، جایشانکار در طول حضور در تهران گفت‌وگوهای مفیدی در مورد مسائل منطقه‌ای و جهانی با «جواد ظریف» با وزیر امور خارجه ایران برگزار کرد. تحولات در افغانستان وضعیت منطقه خلیج فارس، چشم انداز مذاکرات وین در مورد احیای توافق هسته‌ای ایران و پروژه بندر چابهار از جمله موارد مورد گفت‌وگوی طرفین بود.

 

روز جمعه ۲۸ خرداد ماه سیزدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری با حضور پر شور مردم در سراسر کشور و همچنین در ۱۳۳ کشور خارجی برگزار شد. در این دور از انتخابات آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی با کسب ۱۸ میلیون و ۲۱ هزار و ۹۴۵ رای به عنوان هشتمین رئیس جمهور ایران انتخاب شد.

پیش از این مقامات و سران بسیاری از کشورها در پیام‌هایی پیروزی آیت‌الله رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفتند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار