سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

آیت الله رئیسی: امیدواریم بتوانیم گشایش‌هایی در زندگی مردم صورت دهیم

آیت الله رئیسی: امیدواریم بتوانیم گشایش‌هایی در زندگی مردم صورت دهیم رئیس جمهور منتخب مردم با تاکید بر نقش آفرینی موثر مراجع تقلید در حماسه ۲۸ خرداد، گفت: همراهی تمام آحاد مردم برای ادامه راه دولت امری ضروری است و در این مسیر به رهنمودهای علما و مراجع تقلید نیازمندیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۱۸ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 09
کد خبر: ۹۴۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در دیدار با آیت الله نوری همدانی، ضمن تقدیر از حمایت و حضور مراجع تقلید و علما در انتخابات اظهار کرد: همراهی تمام آحاد مردم برای ادامه راه دولت امری ضروری است و در این مسیر به رهنمودهای علما و مراجع تقلید نیازمندیم.

 

وی با تقدیر از همه مراجع تقلید و بزرگان به خاطر حضور و پیشقدم بودن در عرصه های مختلف نظام و انقلاب و اعلام نظر و صدور بیانیه ها، به خصوص در انتخابات اخیر تصریح کرد: بدون تردید دولت نیازمند همراهی همه مردم است، عنوان دولت را دولت مردمی گذاشتیم چراکه حضور و همکاری همه مردم موثر است رهنمودهای مراجع می تواند برای آینده دولت بسیار تأثیرگذار باشد و مردم هم نگاهشان به مراجع و بزرگان خود است.

 

رئیس جمهور منتخب با تاکید بر نقش آفرینی موثر مراجع تقلید در حماسه ۲۸ خرداد، مشکلات معیشتی و کسب و کار مردم را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: مردم امروز در برابر مشکلات مختلفی که زندگی شان را احاطه کرده بسیار صبور هستند و نسبت به مسائل انقلاب، مقاومت و پایداری می کنند.

 

وی با تاکید بر اینکه مردم در این انتخابات حقی برای خودشان و تکلیفی برای ما ایجاد کردند اظهار کرد: امیدواریم به عنوان یک طلبه خدمتگزار بتوانیم گشایش هایی در زندگی مردم صورت دهیم که احساس کنند شرایط متفاوت شده است./فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار