امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

آخرین وضعیت کرونا در استان سیستان و بلوچستان

آخرین وضعیت کرونا در استان سیستان و بلوچستان رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با حضور در زاهدان به تشریح وضعیت کرونا در سیستان و بلوچستان پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۱۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 08
کد خبر: ۹۴۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در بازدید از مراکز درمانی زاهدان درباره آخرین وضعیت کرونا در استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: طبق آمار جمع‌آوری شده از دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان تا ساعت ۸ صبح امروز تعداد ۷۵۹ بیمار مبتلا به کرونا در کل استان بستری شده‌اند که از این تعداد ۴۵۳ نفر در زاهدان، ۱۲۴ نفر در زابل و ۱۸۲ بیمار کرونا مثبت در ایرانشهر بستری هستند.

او در تشریح آمار بیماران تنفسی با بیان این‌که ۴۱۰ بیمار بستری، تست مثبت کرونا داشته‌اند، گفت: تعداد ۳۲ بیمار با تست منفی کرونا بستری هستند و ۳۱۷ نفر نیز مشکوک به کرونا هستند.

جهانپور ادامه داد: در منطقه تحت پوشش استان، تخت بستری برای بیماران کرونایی آماده سازی شده و تخت خالی و ICU حسب لزوم در اختیار است.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تاکید کرد: اعمال محدودیت‌ها، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، مراجعه زودهنگام به مراکز خدمات سلامت و مراکز ۱۶ ساعته و اقدام زودهنگام، می‌تواند پایداری نسبی در وضعیت بیماری در استان را به سمت سیر نزولی سوق دهد.

سخنگوی سازمان غذا و دارو عنوان کرد: کیت تشخیص آزمایشگاهی، واکسن کرونا، کیت رپید تست، دارو و ملزومات پزشکی، حضور تیم‌های واکنش سریع، مداخلات به هنگام در مدیریت و کنترل بیماری و ارزیابی اثربخشی مداخلات در شرایط قابل قبولی است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار