تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

آخرین وضعیت کرونا در استان سیستان و بلوچستان

آخرین وضعیت کرونا در استان سیستان و بلوچستان رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با حضور در زاهدان به تشریح وضعیت کرونا در سیستان و بلوچستان پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۱۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 08
کد خبر: ۹۴۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در بازدید از مراکز درمانی زاهدان درباره آخرین وضعیت کرونا در استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: طبق آمار جمع‌آوری شده از دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان تا ساعت ۸ صبح امروز تعداد ۷۵۹ بیمار مبتلا به کرونا در کل استان بستری شده‌اند که از این تعداد ۴۵۳ نفر در زاهدان، ۱۲۴ نفر در زابل و ۱۸۲ بیمار کرونا مثبت در ایرانشهر بستری هستند.

او در تشریح آمار بیماران تنفسی با بیان این‌که ۴۱۰ بیمار بستری، تست مثبت کرونا داشته‌اند، گفت: تعداد ۳۲ بیمار با تست منفی کرونا بستری هستند و ۳۱۷ نفر نیز مشکوک به کرونا هستند.

جهانپور ادامه داد: در منطقه تحت پوشش استان، تخت بستری برای بیماران کرونایی آماده سازی شده و تخت خالی و ICU حسب لزوم در اختیار است.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تاکید کرد: اعمال محدودیت‌ها، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، مراجعه زودهنگام به مراکز خدمات سلامت و مراکز ۱۶ ساعته و اقدام زودهنگام، می‌تواند پایداری نسبی در وضعیت بیماری در استان را به سمت سیر نزولی سوق دهد.

سخنگوی سازمان غذا و دارو عنوان کرد: کیت تشخیص آزمایشگاهی، واکسن کرونا، کیت رپید تست، دارو و ملزومات پزشکی، حضور تیم‌های واکنش سریع، مداخلات به هنگام در مدیریت و کنترل بیماری و ارزیابی اثربخشی مداخلات در شرایط قابل قبولی است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار