وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

آیت الله رئیسی: امیدواریم بتوانیم گشایش‌هایی در زندگی مردم صورت دهیم

رئیس جمهور منتخب مردم با تاکید بر نقش آفرینی موثر مراجع تقلید در حماسه ۲۸ خرداد، گفت: همراهی تمام آحاد مردم برای ادامه راه دولت امری ضروری است و در این مسیر به رهنمودهای علما و مراجع تقلید نیازمندیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۱۸ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 09
کد خبر: ۹۴۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در دیدار با آیت الله نوری همدانی، ضمن تقدیر از حمایت و حضور مراجع تقلید و علما در انتخابات اظهار کرد: همراهی تمام آحاد مردم برای ادامه راه دولت امری ضروری است و در این مسیر به رهنمودهای علما و مراجع تقلید نیازمندیم.

 

وی با تقدیر از همه مراجع تقلید و بزرگان به خاطر حضور و پیشقدم بودن در عرصه های مختلف نظام و انقلاب و اعلام نظر و صدور بیانیه ها، به خصوص در انتخابات اخیر تصریح کرد: بدون تردید دولت نیازمند همراهی همه مردم است، عنوان دولت را دولت مردمی گذاشتیم چراکه حضور و همکاری همه مردم موثر است رهنمودهای مراجع می تواند برای آینده دولت بسیار تأثیرگذار باشد و مردم هم نگاهشان به مراجع و بزرگان خود است.

 

رئیس جمهور منتخب با تاکید بر نقش آفرینی موثر مراجع تقلید در حماسه ۲۸ خرداد، مشکلات معیشتی و کسب و کار مردم را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: مردم امروز در برابر مشکلات مختلفی که زندگی شان را احاطه کرده بسیار صبور هستند و نسبت به مسائل انقلاب، مقاومت و پایداری می کنند.

 

وی با تاکید بر اینکه مردم در این انتخابات حقی برای خودشان و تکلیفی برای ما ایجاد کردند اظهار کرد: امیدواریم به عنوان یک طلبه خدمتگزار بتوانیم گشایش هایی در زندگی مردم صورت دهیم که احساس کنند شرایط متفاوت شده است./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار