ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس  اسماعیل سقاب اصفهانی کیست؟ آخرین وضعیت پرداخت فوق العاده خاص کارمندان دولت شهادت یکی دیگر از بسیجیان مصدوم حمله تروریستی جاده خاش شمخانی کنار رفت؛ علی بوری سرپرست فرمانداری اهواز شد پزشکیان: تمامی دستگاه‌ها باید نسبت به رفع ناترازی‌ها دغدغه‌مند باشند در پی خودسوزی احمد بالدی جوان اهوازی؛ وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز موافقت کرد سازمان اطلاعات سپاه: شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی در داخل کشور متلاشی شد پزشکیان: مجلس در تصویب بودجه به فکر معیشت جامعه باشد/حق نداریم برای مردم قیافه بگیریم/هرکس نمی‌خواهد خدمت کند از دولت برود حضور پزشکیان در مجلس؛ بررسی عملکرد یکساله دولت در اجرای قانون برنامه هفتم توسعه تسلیت رهبر انقلاب به خانواده صابر کاظمی نماینده اردکان: طرح «اینترنت تخصصی» در برخی دانشگاه‌ها در حال اجراست روند قدرت یابی مریم رجوی در فرقه منافقین یارانه این سه دهک حذف می‌شود + فیلم پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود

آیت الله رئیسی: امیدواریم بتوانیم گشایش‌هایی در زندگی مردم صورت دهیم

رئیس جمهور منتخب مردم با تاکید بر نقش آفرینی موثر مراجع تقلید در حماسه ۲۸ خرداد، گفت: همراهی تمام آحاد مردم برای ادامه راه دولت امری ضروری است و در این مسیر به رهنمودهای علما و مراجع تقلید نیازمندیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۱۸ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 09
کد خبر: ۹۴۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در دیدار با آیت الله نوری همدانی، ضمن تقدیر از حمایت و حضور مراجع تقلید و علما در انتخابات اظهار کرد: همراهی تمام آحاد مردم برای ادامه راه دولت امری ضروری است و در این مسیر به رهنمودهای علما و مراجع تقلید نیازمندیم.

 

وی با تقدیر از همه مراجع تقلید و بزرگان به خاطر حضور و پیشقدم بودن در عرصه های مختلف نظام و انقلاب و اعلام نظر و صدور بیانیه ها، به خصوص در انتخابات اخیر تصریح کرد: بدون تردید دولت نیازمند همراهی همه مردم است، عنوان دولت را دولت مردمی گذاشتیم چراکه حضور و همکاری همه مردم موثر است رهنمودهای مراجع می تواند برای آینده دولت بسیار تأثیرگذار باشد و مردم هم نگاهشان به مراجع و بزرگان خود است.

 

رئیس جمهور منتخب با تاکید بر نقش آفرینی موثر مراجع تقلید در حماسه ۲۸ خرداد، مشکلات معیشتی و کسب و کار مردم را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: مردم امروز در برابر مشکلات مختلفی که زندگی شان را احاطه کرده بسیار صبور هستند و نسبت به مسائل انقلاب، مقاومت و پایداری می کنند.

 

وی با تاکید بر اینکه مردم در این انتخابات حقی برای خودشان و تکلیفی برای ما ایجاد کردند اظهار کرد: امیدواریم به عنوان یک طلبه خدمتگزار بتوانیم گشایش هایی در زندگی مردم صورت دهیم که احساس کنند شرایط متفاوت شده است./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار