تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

درخواست بایدن از پوتین درباره حملات سایبری

رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه از همتای روسی خود خواسته تا برای متوقف کردن حملات سایبری از این کشور به آمریکا کاری انجام دهد، مدعی شد در صورت عدم همکاری مسکو، واشنگتن دست به انتقام‌جویی دیجیتالی می‌زند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 11
کد خبر: ۹۴۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا از «ولادیمیر پوتین» همتای روسی خود درخواست کرد که جلوی انجام‌شدن حملات سایبری از این کشور علیه آمریکا را بگیرد.

 

بایدن روز شنبه درباره تماس تلفنی خود با پوتین در روز جمعه به خبرنگاران گفت: «به صراحتاََ گفتم که ایالات متحده انتظار دارد، زمانی که عملیات باج‌افزار سایبری از خاک [کشور] او انجام می‌شود و حتی اگر دولت روسیه هم مسئول نباشد، ما انتظار داریم وقتی اطلاعات کافی درباره افراد پشت آن به او می‌دهیم، کاری در این‌خصوص انجام دهد».

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی توضیح داد که دولت‌های آمریکا و روسیه اکنون روش‌هایی را برقراری ارتباط متداول ایجاد کردند تا زمانی که هر طرف گمان می‌کند در کشور مقابل چیزی در حال رخ دادن است که بر کشور خودش تأثیر می‌گذارد، به یکدیگر اطلاع دهند.

 

رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه روش‌های ارتباطی به‌خوبی برقرار شده و در این‌باره خوش‌بین است، اما هشدار داد که در صورت عدم همکاری روسیه با واشنگتن درخصوص حملات سایبری، آنها نیز دست به انتقام‌جویی دیجیتالی می‌زنند.

 

بر اساس این گزارش، بایدن در پاسخ به سوال خبرنگار رویترز مبنی بر اینکه آیا حمله سایبری به سِرورهای روسی در چنین شرایطی معقولانه است، گفت: «بله!»

 

وی با هشدار درباره عواقب انفعال دولت روسیه در قبال حملات سایبری از این کشور به آمریکا، اما خبر داد که برای تاریخ شانزدهم جولای قرار است نشستی بین دو کشور درخصوص همکاری در این زمینه برگزار شود.

 

پیش از این اما کاخ سفید در روایتی قهرمان‌گونه و حماسی از تماس تلفنی بایدن و پوتین، مدعی شده رئیس‌‌جمهور آمریکا به همتای روسیه‌ای خود درباره حملات باج‌افزاری هشدار داده است./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار