کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

تلاش کاخ سفید برای ممانعت از دیدار رو ‌در روی بایدن و پوتین

در حالی که جو بایدن و ولادیمیر پوتین روسای جمهور آمریکا و روسیه قرار است در نشست گروه جی ۲۰ در ماه آینده در اندونزی شرکت کنند، مقامات کاخ سفید تلاش می کنند تا مانع دیدار رو در روی این دو رهبر شوند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 19
کد خبر: ۱۵۵۴۳۸

به گزارش راهبرد معاصر یک رسانه آمریکایی روز چهارشنبه با وقت محلی با اعلام این مطلب نوشت که اگر چه بایدن هفته گذشته اعلام کرده بود که احتمال دیدار با پوتین چنانچه فرصتی را برای مذاکره درباره آزادی زندانیان آمریکایی در روسیه، فراهم کند، وجود خواهد داشت، اما به گفته برخی از مقامات آمریکایی، در حال حاضر هیچ گفتگویی میان دو طرف برای توافق بر سر برگذاری چنین دیداری وجود ندارد و بعید به نظر می رسد که در این زمینه تغییر حاصل شود.

تارنمای پولیتیکو نوشت که این در حالی است که به گفته مقامات آمریکایی، بایدن و پوتین شاید در مقاطعی از نشست گروه جی ۲۰ رو در رو شوند و یا ممکن است یکدیگر را ببینند، اما آنان تلاش می کنند تا رئیس جمهور آمریکا با همتای روسی خود چه در راهروهای محل نشست یا حتی در عکس دسته جمعی رهبران گروه جی ۲۰ روبرو نشود.

آخرین باری که بایدن و پوتین با هم دیدار کردند، در تابستان ۲۰۲۱ در ژنو بود. اگر چه پس از آن گفتگوهای تلفنی با هم انجام دادند که آخرین آن در ماه فوریه و پیش از شروع جنگ اوکراین بود.

از سوی دیگر، مقامات آمریکایی در حال مذاکره با همتایان چینی خود برای انجام دیدار حضوری میان بایدن و شی جین پینگ رئیس جمهور چین در حاشیه نشست گروه جی ۲۰ هستند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر