غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

محمود الزهار: ابو مازن نماینده مردم فلسطین نیست

عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس تاکید کرد ابو مازن نماینده جامعه فلسطین نیست.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۲۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 12
کد خبر: ۹۵۰۳۹

خبرگزاری فلسطین آنلاین به نقل از محمود الزهار نوشت: محمود عباس در هیچ چیزی چه کوچک و چه بزرگ نماینده ملت فلسطین نبوده و این امر در رابطه با مسایل سیاسی، اقتصادی و امنیتی صدق می‌کند.

این رهبر حماس تاکید کرد: برنامه ابو مازن با منافع جامعه فلسطین در کرانه باختری، نوار غزه و خارج از فلسطین در تضاد قرار داشته و از اینرو بهتر است که اجازه دهد جامعه فلسطین خود فرد دیگری را به عنوان نماینده‌ خود انتخاب کنند.

وی در رابطه با مذاکرات انجام گرفته با طرف اسرائیلی برای تبادل اسرا هم گفت: اشغالگران اسرائیلی به دنبال توافق غذا در مقابل اسرا هستند اما اصل برنامه‌های مذاکراتی حماس بر محور اسرا در مقابل اسرا استوار است.

محمود الزهار در پاسخ به پرسشی در رابطه با تهدیدهای اشغالگران اسرائیلی در مورد اقدام نظامی علیه نوار غزه هم تاکید کرد کابینه رژیم اشغالگر ضعیف بوده و نماینده بخش کوچکی از طیف‌های سیاسی آن است در حالی که هیچ برنامه مشخصی هم در اختیار ندارد.

او خاطر نشان کرد، حماس می‌داند که اشغالگران در شرایط ضعف قرار دارند و تردید و ناامیدی در آنها موج می‌زند.

از سوی دیگر یکی از مسئولین عالی‌رتبه اطلاعاتی ـ امنیتی رژیم اسرائیل هشدار داد محمود عباس در کرانه باختریدر حال سقوط است.

یاکوب بری رئیس اسبق سرویس اطلاعات عمومی اسرائیل شاباک در مقاله‌ای که در روزنامه معاریو منتشر شده است هشدار داد محمود عباس که امروزه سه مقام و منصب رئیس تشکیلات خودگردان، رئیس سازمان آزادیبخش فلسطین و رئیس فتح را در اختیار دارد در آستانه فروپاشی و سقوط است.

او فاش کرد ارزیابی‌های اسرائیل حکایت از آن دارند که به دلیل کهنسانی و شرایط جسمی به تدریج در حال خروج از این سه جایگاه قدرت است در حالی که شرایط اخیر در کرانه باختری هم به آن سرعت بیشتری بخشیده است.

از سوی دیگر رسانه‌های اسرائیلی خبر دادند، ابو مازن در تماسی تلفنی با یتسحاق هرتسوگ رئیس جدید رژیم صهیونیستی ریاست وی را تبریک گفت.

گفته می‌شود محمود عباس به رغم تمامی اعتراضات صورت گرفته و شکست‌های متوالی روند سازش به دنبال آن است در صورت ملاقات با مسئولین آمریکایی بسته‌ای پیشنهادی برای از سرگیری مذاکرات را با خود به واشنگتن ببرد./تسنیم

ارسال نظر