به گزارش راهبرد معاصر، علی احسان ظفری اظهار داشت: نزدیک یک ماه است مافیای لبنیات با کمک وزارت جهاد کشاورزی زمینهسازی گران کردن قیمت شیر را کردند تا بهبهانه آزادسازی قیمت شیر صادرات کره و شیرخشک را انجام دهند.
وی گفت: در زمان حاضر 50 هزار تن شیرخشک و 48 هزار تن کره در کشور داریم که با شیر ارزان قیمت دولتی 4 هزار تومان و نهاده دامی 4200تومانی تولید شده است ولی مافیا بهبهانه کمک به دامداران ابتدا شیر را گران کردند و کنار آن صادرات کره و شیرخشک را هم آزاد کردند.
ظفری بیان کرد: در مرحله اول بهعنوان یک شهروند و در مرحله بعد بهعنوان مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره اتحادیه تعاونیهای لبنی ایران و در مرحله سوم بهعنوان یک تولیدکننده با 35 سال سابقه در استان همدان میگویم توسط 8 شخصیت حقیقی و حقوقی با مصوبه وزیر جهاد کشاورزی سفره لبنی مردم کوچک شد و همین کار باعث میشود سه تا چهار هزار میلیارد تومان سرمایه ملی این کشور بدون پرداخت یک ریال حق گمرکی و بهبهانه صادرات از کشور خارج شود.
مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره اتحادیه تعاونیهای لبنی ایران خاطرنشان کرد: این 8 شخصیت حقیقی و حقوقی و دوستانشان در دولت و وزارتخانه جهاد کشاورزی خوب میدانند که شرح وظایفشان چیست و چه وضعیتی به وجود میآید و چقدر مردم را بیچاره کردهاند، با کاری که آنها کردند اقشار ضعیف دیگر نمیتوانند چند کیلو شیر و یک سطل ماست هم بخرند.
ظفری گفت: بهعنوان مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره اتحادیه تعاونیهای لبنی ایران و یک تولیدکننده باسابقه از دستگاههای نظارتی تقاضای عاجزانه دارم بهخاطر مردم و قطع دست مافیا به مسئله گرانی شیر و صادرات کره و شیرخشک ورود کنند تا این سرمایه چند هزار میلیارد تومانی از کشور خارج نشود.
ظفری تصریح کرد: این 8 شخصیت حقیقی و حقوقی بدون اینکه از نظر کارشناسان و تولیدکنندگان اصلی و دستگاههای نظارتی و حتی دامداران روستایی استفاده کنند مصوبهای غیرقانونی را تصویب و در راستای اهداف خود و بهضرر مردم اجرایی کردند.
وی افزود: از هفتهها قبل برای تحت تأثیر قرار دادن جامعه در مورد ارزانی شیر ابتدا یک گاو شیرده و مولد را داخل یک ماشین جلوی چشم زن و بچه مردم در خیابان سلاخی میکنند و سر میبرند که یک دامدار دلسوز و باغیرت هیچوقت با گاو شیرده این کار را نمیکند زیرا شخصیت آنها ارزندهتر است.
مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره اتحادیه تعاونیهای لبنی ایران با ابراز این نکته که 35 سابقه کار تولید لبنیات را دارد و از صفر شروع کرده است مطرح کرد: چطور امکان دارد وزیر 3 نفر از نمایندگان این 8 نفر را پای میز مذاکره بنشاند و بهجای دفاع از تهیه نهادههای دامی و تعادل برقرار کردن بین عرضه و تقاضا و برطرف کردن مشکلات دامداریهای کوچک در روستاها با یک مصوبه که جایگاه قانونی هم ندارد باعث نابودی دامهای مولد و تولیدکنندگان شیر شود.
ظفری ادامه داد: فقط میدانم سفره و سبد کالای لبنیات مردم کوچکتر شده است اما سؤال اینجاست؛ چرا وزیر بحث شیر خام را کنار شیرخشک و کره قرار داده است؟ و چرا دولت در آخرین روزهای حیاتش برای انجام این مصوبه از نظر همه دستگاههای نظارتی استفاده نکرد؟
تولیدکننده باسابقه شهرستان نهاوند و استان همدان گفت: من در جلسهای که با حضور بیش از 15 نفر از مسئولان دولتی در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد خطاب به آنها و وزیر گفتم "بهفکر سفره مردم باشید."، ولی ایشان گفتند "من بهزیستی نیستم."، و در ادامه دیدیم که ایشان گویا مسئول فروش سفره مردم هستند./تسنیم