قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟

توضیح وزارت نیرو درباره خبر پایان خاموشی‌ها از روز دوشنبه

توضیح وزارت نیرو درباره خبر پایان خاموشی‌ها از روز دوشنبه به‌دنبال انتشار مطالب غیرواقعی در برخی رسانه‌ها به نقل از وزیر نیرو در مورد اتمام خاموشی‌ها از روز دوشنبه، توضیح زیر برای اطلاع مردم و تصحیح این خبر ارائه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۲۶ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 17
کد خبر: ۹۵۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر و بر اساس اعلام روابط‌ عمومی وزارت نیرو، این مطلب بر اساس مصاحبه دیروز (جمعه 25 تیرماه) وزیر نیرو با بخش خبری ساعت 13 شبکه خبر سیما متاسفانه در برخی از رسانه‌ها به‌صورت وارونه تنظیم و منعکس شده که اصل خبر به شرح ذیل است:

 

"رضا اردکانیان" در گفت‌وگو با بخش خبری ساعت ۱۳ شبکه خبر سیما با اشاره به ورود موج گرمای جدید و افزایش نسبی دمای کشور از روز دوشنبه، اظهار کرد: انتظار می‌رود با ورود موج گرما که از دوشنبه هفته پیش‌رو شروع خواهد شد، مصرف برق به اوج خود برسد، امیدواریم با همکاری و همراهی مردم و بخش‌های مختلف، بتوانیم این ایام را با توجه به ظرفیتی که در حال حاضر در مدار داریم، با تامین آسایش مردم پشت سر بگذاریم.

 

وی با اشاره به شرایط آب و هوایی کشور یادآور شد: همان‌طوری که در هشدارهای سازمان هواشناسی و همکاران در شرکت مدیریت منابع آب منعکس شده، در جنوب و جنوب شرق و بخشی از نواحی شمالی کشور باید آمادگی مواجه شدن با بارش‌های شدید را داشته باشیم.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار