آخرین مهلت تسلیم اظهار نامه مالیاتی 1400+ نحوه تهیه، تکمیل و ارسال اظهارنامه مالیاتی عملکرد-راهبرد معاصر

آخرین مهلت تسلیم اظهار نامه مالیاتی 1400+ نحوه تهیه، تکمیل و ارسال اظهارنامه مالیاتی عملکرد

آخرین مهلت تسلیم اظهار نامه مالیاتی 1400 با توجه به قزمر بودن شرایط کرونایی برخی شهرها و مشکلات شرکت ها، یک ماه تمدید شد. در این مطلب به نحوه تهیه، تکمیل و ارسال اظهار نامه مالیاتی عملکرد خواهیم پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۲۶ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 17
کد خبر: ۹۵۶۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، آخرین مهلت تسلیم اظهار نامه مالیاتی 1400 با توجه به قرمز بودن شرایط کرونایی برخی از شهرها و مشکلات شرکت ها طبق مصوبه ستاد کرونا به مدت یک ماه تمدید شد. اظهار نامه مالیات در واقع کارنامه مالی یک سال اشخاص حقوقی و حقیقی است. این سند در بردارنده عملکرد مالی شرکت های تجاری، موسسات غیر تجاری و اشخاص حقوقی مشمول مالیات در یک سال مالی است و باید در موعد مقرر به سازمان امورمالیاتی کشور ارسال شود. در این مطلب به صورت جداگانه به نحوه تهیه، تکمیل و ارسال اظهار نامه مالیاتی عملکرد و آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی در سال 1400( که مرتبط با سال مالی 99 است ) برای اشخاص حقیقی و حقوقی خواهیم پرداخت. 

 

تمدید اظهار نامه مالیاتی 1400

 

تمدید اظهار نامه مالیاتی 1400

 

معاون اقتصادی رییس جمهور گفت: امروز در ستاد ملی کرونا تصویب شد که با توجه به قرمز بودن شرایط کرونایی برخی شهرها و مشکلات شرکت‌ها، موعد تسلیم اظهار نامه مالیاتی یک ماه تمدید شود.

 

راهنمای اخذ اظهارنامه مالیاتی ۹۹

 
اظهارنامه مالیاتی بیانگر فعالیت یا عدم فعالیت شما نیز هست. در واقع مجموعه شما چه فعال بوده باشد چه غیرفعال باید اظهارنامه خود را در مهلت تعیین‌شده تسلیم سازمان امور مالیاتی کشور نماید. تمامی اشخاص حقوقی اعم از شرکت‌های تجاری و موسسات غیرتجاری در هنگام تاسیس باید پرونده مالیاتی تشکیل دهند تا از این طریق به امور مالیاتی آنها رسیدگی شود و مورد حمایت قانون تجارت ایران قرار گیرند.


بنابراین اگر شما مجموعه‌ای تازه‌تاسیس هستید و در ماه‌های اول آغاز به کار خود فعالیتی نداشته‌اید، باز هم باید برای اخذ اظهارنامه مالیاتی اقدام نمایید و عدم فعالیت خود را اعلام کنید. تنها از این طریق است که می‌توانید نگران جریمه شدن نباشید. گفتنی است که این موضوع در مورد اشخاص حقیقی مشمول مالیات نظیر کسبه و تجار نیز صادق است.

به طور کلی، اظهارنامه نوعی کارنامه مالی است که شرکت‌های تجاری و تاجران باید همه‌ساله برای تکمیل و ارائه آن به سازمان امور مالیاتی کشور اقدام نمایند و مالیات محاسبه‌شده خود را به طور کامل پرداخت کنند. این اظهارنامه در گذشته به صورت کاغذی تنظیم و تسلیم می‌شد، ولی تکمیل و ارسال آن در حال حاضر به صورت اینترنتی است. باید یادآوری کرد که مالیات در ایران انواع گوناگونی دارد و به دو دسته مالیات‌های مستقیم و غیرمستقیم تقسیم می‌شود.
 


اظهارنامه مالیاتی ۹۹ اشخاص حقوقی



اشخاص حقوقی موظف‌اند کلیه فعالیت‌های تجاری خود را در دفاتر دارایی وارد کنند و برای پلمپ آنها در موعد مقرر اقدام نمایند. این فعالیت‌ها شامل تمامی قراردادها، فاکتورهای رسمی، حقوق کارمندان و کلیه سودها و زیان‌های مجموعه می‌شود. اظهارنامه مالیاتی نیز دربردارنده تمامی این فعالیت‌ها و عملکردها است که مستقیماً به سازمان امور مالیاتی کشور ارسال می‌شود.

سال مالیاتی شرکت‌ها طبق اساسنامه آنها مشخص می‌شود. با این حال، این بازه زمانی معمولاً منطبق بر تاریخ رسمی کشور است و از یکم فروردین آغاز می‌شود و در بیست‌ونهم اسفند خاتمه می‌یابد. اشخاص حقوقی تا چهار ماه بعد از این تاریخ یعنی پایان تیر ماه ۱۴۰۰ فرصت دارند اظهارنامه مالیاتی ۹۹ خود را تسلیم سازمان امور مالیاتی کشور نمایند. گفتنی است که اگر سال مالیاتی شرکت‌ها با این تاریخ همخوانی نداشته باشد، سال مالی خود آنها مبنای محاسبه قرار می‌گیرد.
 


اظهارنامه مالیاتی ۹۹ اشخاص حقیقی



طبق قانون تجارت ایران، تجار و بازرگانانی که به صورت فردی عمل می‌کنند نیز باید تشکیل پرونده دارایی دهند و تحت نظارت سازمان امور مالیاتی کشور فعالیت نمایند. آنها باید در هر سال مالی کلیه فعالیت‌ها و عملکردهای خود را به اداره دارایی ارسال کنند و اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی را برای این منظور تنظیم نمایند. از آنجایی که شروع عملکرد اشخاص حقیقی از اول فروردین تا پایان اسفند در نظر گرفته می‌شود، اظهارنامه مالیاتی ۹۹ اشخاص حقیقی دربردارنده کارنامه مالی آنها در این یک سال خواهد بود.

گفتنی است که اشخاص حقیقی تا سه ماه بعد از پایان یافتن سال مالی خود یعنی پایان خرداد ماه ۱۴۰۰ فرصت دارند اظهارنامه مالیاتی ۹۹ خود را به سازمان امور مالیاتی ارسال نمایند. امسال بنا به درخواست اتاق اصناف ایران و با تصویب ستاد ملی مبارزه با کرونا این تاریخ تا پانزدهم تیر ماه تمدید شده است. یادآوری این نکته ضروری است که اشخاص حقیقی نیز همانند اشخاص حقوقی نیازمند دریافت دفاتر تجاری و پلمپ آنها هستند.
 


مهلت اظهارنامه مالیاتی عملکرد 1400

 
اظهارنامه مالیاتی باید طی یک سال مالی تنظیم شود و در مهلت مقرر به سازمان مالیاتی کشور ارسال شود. گفتنی است که با اتمام این مهلت قانونی اگر اقدامی در این زمینه صورت نگرفته باشد، اشخاص مشمول جریمه‌ای سنگین خواهند شد. تمامی اشخاص حقیقی باید تا پایان خرداد ماه هر سال و تمامی اشخاص حقوقی باید تا پایان تیر ماه هر سال اظهارنامه مالیاتی خود را ارسال نمایند. این فرصت برای اشخاص حقیقی در سال ۱۴۰۰ به دلیل شیوع کرونا یک ماه و نیم تمدید شده است. در نتیجه، آخرین مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی ۹۹ در سال ۱۴۰۰ برای اشخاص حقیقی ۱۵ مرداد و آخرین مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی ۹۹ در سال ۱۴۰۰ برای اشخاص حقوقی ۳۱ تیر است.
 


چگونگی اخذ اظهارنامه مالیاتی 99 در سال 1400

 
 چگونگی اخذ اظهارنامه مالیاتی 99 در سال 1400
 
 
عملکرد یک سال مالی اشخاص حقوقی و حقیقی ابتدا در دفاتر پلمپ وارد می‌شوند و سپس با فرا رسیدن اسفند ماه اظهارنامه‌ای مبنی بر عملکرد کلی آنها تهیه می‌شود که باید در سامانه مالیاتی آپلود شود. برخی شخصاً برای تنظیم اظهارنامه اقدام می‌کنند و برخی انجام این کار را به موسسات حقوقی می‌سپارند. کارشناسان حقوقی این موسسه‌ها با گرفتن دفاتر پلمپ به بررسی عملکرد آنها در یک سال گذشته می‌پردازند و میزان سود و زیان مجموعه‌ها را بر اساس فاکتورها، قراردادها و حقوق کارکنان به طور دقیق روشن می‌نمایند. سپس همه این موارد را در قالب یک اظهارنامه به اداره دارایی ارسال می‌کنند.

نکته بسیار مهمی که در زمینه اخذ اظهارنامه مالیاتی ۹۹ وجود دارد این است که نوشتن اظهارنامه باید با دقت بسیار فراوانی انجام شود و هر گونه اشتباه و مغایرت طبق قانون فرار مالیاتی محسوب خواهد شد و جریمه‌های سنگینی در پی خواهد داشت. بنابراین توصیه می‌شود اخذ اظهارنامه مالیاتی ۹۹ را به موسسات ثبتی مجازی مثل آسان‌ثبت بسپارید تا با خیال آسوده تمام مراحل کار را به صورت دقیق و کامل انجام دهند. گفتنی است که کارشناسان حرفه‌ای این موسسه تضمین می‌کنند که کار شما را بدون هیچ اشکالی در زمان مقرر به پایان برسانند و مسئولیت هر اشکالی را که در این فرایند قانونی به وجود بیاید به طور کامل بر عهده خواهند گرفت.

تیرماه یکی از ماه هایی است که بیشترین فعالیت مالیاتی را از طرف شرکتها و موسسات و سازمان امور مالیاتی شاهد هستیم از اینرو شرکت کار آزمودگان گویا ارقام فعال در زمینه خدمات مالیاتی، خدمات حسابداری و حسابرسی و کارآموزی حسابداری در خدمت کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی می باشد.
 
 

 

نحوه تهیه، تکمیل و ارسال اظهارنامه مالیاتی عملکرد (مالیات بردرآمد)

 

 اظهارنامه مالیاتی عملکرد چیست؟


اظهارنامه مالیاتی فرمی است که به منظور اظهار درآمدها ، هزینه ها ، دارایی ها ، بدهی ها ، سرمایه، معافیت ها، درآمد مشمول مالیات، مالیات، بخشودگی مالیاتی و همچنین اطلاعات هویتی و مکانی حسب مورد که برای صاحبان مشاغل و اشخاص حقوقی موضوع قانون مالیات های مستقیم، بر حسب نوع و حجم فعالیت اشخاص مذکورمطابق نمونه هایی که توسط سازمان، تهیه و اعلام می شود.

 



چه کسانی مکلف به تهیه و ارسال اظهارنامه مالیاتی عملکرد هستند؟



الف ـ بر اساس ماده ۹۵و ۱۰۰ قانون مالیاتهای مستقیم کلیه اشخاص حقیقی دارنده کسب وکار که بصورت فردی و یا مشارکتی فعالیت می کنند مکلفند برای هر سال مالی خود اظهارنامه مالیاتی تهیه و ارسال نمایند.

ب ـ طبق ماده ۱۱۰ ق م م کلیه اشخاص حقوقی که در اداره ثبت شرکتها به ثبت رسیده اند و تشکل های قانونی که دارای مجوز فعالیت از وزارتخانه های ذیربط می باشند و اتحادیه های صنفی بر اساس قانون مکلفند برای هرسال مالی ترازنامه و سود وزیان و سایراطلاعات مندرج درفرم اظهارنامه راتهیه وبه سازمان امورمالیاتی تحویل دهند.





برای تهیه و ارسال اظهارنامه مالیاتی به چه مدارک و اطلاعاتی نیاز داریم؟

 
    برای تهیه و ارسال اظهارنامه مالیاتی به چه مدارک و اطلاعاتی نیاز داریم؟


برای تهیه و تنظیم اظهارنامه مالیاتی مدارک و اطلاعات زیر مورد نیاز است.

صورت ترارنامه اشخاص حقوقی و اشخاص حقیقی گروه اول بر حسب مورد
صورت سود وزیان برای کلیه اشخاص مکلف به تهیه و ارسال اظهارنامه عملکرد
مبلغ درآمد و فروش داخلی وخارجی
گردش حساب مواد اولیه وکالای ساخته شده وکالای بازرگانی(ریالی ) وسایر کالاها
صورت بهای تمام شده کالای ساخته شده و فروش رفته برای شرکت های تولیدی،بازرگانی
صورت قراردادها ودرآمد پیمانکاری و بهای تمام شده پروژه برای شرکت های پیمانکاری
مانده سود و زیان دوره قبل وگردش حساب تعدیلات سنواتی
شماره ثبت دفاتر قانونی وکد رهگیری برای اشخاص حقوقی واشخاص حقیقی گروه اول
مبلغ مالیات های پرداخت شده
نام کاربری ،رمز عبور وکد رهگیری پیش ثبت نام برای ارسال اینترنتی اظهارنامه و شماره کارت بازرگانی ومجوز فعالیت
اطلاعات ملک اجاری مورد استفاده مودی
اطلاعات فروش سال قبل ودرصد افزایش در سال جاری



چند نوع اظهارنامه مالیات بر درآمد در حال حاضر وجود دارد؟

 


هم اکنون برای اشخاص مکلف به تهیه و ارسال اظهارنامه مالیاتی ۶ نوع اظهارنامه مالیات بر درآمد تهیه و در دسترس قرارگرفته است.

۱.اظهارنامه مالیات بردرآمد اشخاص حقوقی (موضوع ماده ۱۱۰ ق م م )که نسبت به سایر اظهارنامه ها مفصل تر است.

۲.اظهارنامه مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی گروه اول طبق ماده ۱۰۰ ق م م و آیین نامه اجرایی ماده ۹۵ ق م م

۳.اظهارنامه مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی گروه دوم طبق ماده ۱۰۰ق م م و آیین نامه اجرایی ماده ۹۵ ق م م

۴.اظهارنامه مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی گروه سوم طبق ماده ۱۰۰ ق م م و آیین نامه اجرایی ماده ۹۵ ق م م

۵.اظهارنامه مالیات بر درآمد املاک ویژه اشخاص حقیقی دارنده درآمد املاک ماده ۵۷و۸۰ ق م م

۶.اظهارنامه انحلال طبق ماده ۱۱۴ و۱۱۶ق م م

 



مودیان،اظهارنامه مالیاتی عملکرد را از کجا باید تهیه کنند؟



مودیان مالیاتی بر درآمد برای تهیه اظهارنامه مالیاتی عملکرد می بایست به سایت طرح جامع مالیاتی به نشانی www.tax.gov.ir مراجعه و از قسمت اظهارنامه های مالیاتی، اظهارنامه مالیاتی مورد نیاز خود را دانلود کنند.
 




مراحل تهیه و ارسال اظهارنامه مالیاتی چیست؟

 
 
   مراحل تهیه و ارسال اظهارنامه مالیاتی چیست؟


ابتدا مودی بایددرنظام مالیاتی ایران از طریق سایت www.tax.gov.ir ثبت نام کرده و پس از تایید اطلاعات ارایه شده و تشکیل پرونده در اداره امور مالیاتی مربوطه و اخذکد اقتصادی بعنوان مودی مالیاتی شناخته می شود.

بعد از طی تشریفات قانونی ثبت نام ،از طرف سازمان امور مالیاتی به مودی نام کاربری و رمز عبور برای انجام عملیات تکالیف مالیاتی اختصاص داده می شود.

نکته : هم اکنون اشخاصی امکان ارسال اظهارنامه از طریق اینترنت را دارند که در نظام مالیاتی ایران ثبت نام کرده و دارای نام کاربری و رمز عبور و شماره وضعیت ۴۵ باشند.

 



 حداکثر تا چه زمانی باید اظهارنامه مالیاتی عملکرد را ارسال کنیم ؟

 


وفق ماده ۱۱۰ق.م.م اشخاص حقوقی می بایست حداکثر تا ۴ماه پس از پایان سال مالی اظهارنامه مالیاتی خود را تهیه وبه سازمان امور مالیاتی ارسال نماید واز آنجا که سال مالی عمده شرکت ها منطبق بر سال شمسی است بنابراین حداکثر مهلت قانونی ارسال اظهارنامه این نوع شرکتها ۰۴/۳۱/** خواهد بود و اشخاص حقیقی وفق ماده ۱۰۰ ق.م.م حداکثر باید تا ۳۱ خرداد هر سال اظهارنامه مالیاتی عملکرد خود را ارسال و مالیات متعلق را پرداخت نمایند.
 




 عواقب عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی عملکرد چیست؟

 


در صورتی که شرکتها و موسسات ،تشکل های قانونی و اشخاص حقیقی مکلف به تهیه و ارسال اظهارنامه مالیاتی نسبت به تسلیم آن در موعد مقرر اقدام نکنند مشمول جرایم و تبعات قانونی زیر خواهند شد.

۱.طبق ماده ۱۹۲ ق م م جریمه عدم ارایه اظهارنامه برای شرکتها و اشخاص حقیقی ۳۰% نسبت به مالیات متعلقه و غیر قابل بخشش و طبق ماده ۲۰۱ هرگاه مؤدی به قصد فرار از مالیات از روی علم و عمد به ترازنامه و حساب سود و زیان یا به دفاتر و اسناد و مدارکی که برای تشخیص مالیات ملاک عمل می باشد و برخلاف حقیقت تهیه و تنظیم شده است استناد نماید یا برای سه سال متوالی از تسلیم اظهارنامه مالیاتی و ترازنامه و حساب سود و زیان خودداری کند علاوه بر جریمه ها و مجازاتهای مقرر در این قانون ازکلیه معافیتها و بخشودگی هایقانونی در مدت مذکور محروم خواهد شد.



۲.طبق بند ت ماده ۱۳۲ق م م شرط برخورداری از هرگونه معافیت مالیاتی برای اشخاص حقیقی وحقوقی فعال در مناطق آزاد و سایرمناطق کشور تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موقع مقرر قانونی است. اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی شامل ترازنامه و حساب سود و زیان طبق نمونه های است که توسط سازمان امور مالیاتی تهیه می شود.
 
 




مزایای ارسال اظهارنامه مالیاتی عملکرد چیست؟

 
   مزایای ارسال اظهارنامه مالیاتی عملکرد چیست؟

علی رغم اینکه تهیه و ارسال اظهارنامه مالیاتی برای مودیان مالیاتی کاری وقت گیر می باشد لیکن ارسال اظهارنامه مالیاتی برای مودیان می تواند مزایای خوبی را فراهم نماید.طبق ماده ۱۸۹ شرکتهایی که سه سال متوالی اظهارنامه ارسالی آنها مورد قبول اداره امورمالیاتی واقع شود و اعتراضی به برگ تشخیص صادره نداشته باشند مشمول استفاده از۵درصد جایزه خوش حسابی نسبت به مالیاتهای پرداخت شده۳ سال می شوند.

 



اظهارنامه های مالیاتی عملکرد تا چه زمانی مورد رسیدگی قرار می گیرد؟

 


براساس ماده ۱۵۶ق.م.م ادارات امور مالیاتی مکلفند اظهارنامه های مالیاتی دریافتی را حد اکثر ظرف مدت یکسال از تاریخ انقضاء مهلت تسلیم اظهارنامه رسیدگی نمایندو برگه تشخیص رسیدگی را حداکثر تا سه ماه بعد به مودی ابلاغ نمایند.

 



آیا بعد از ارسال اظهارنامه مالیاتی امکان اصلاح اظهارنامه وجود دارد؟

 



طبق تبصره ماده ۲۲۶ ق م م به مودیان مالیاتی اجازه دارنددر صورتیکه در اظهارنامه مالیاتی تسلیمی از نظر محاسبه و درج اطلاعات اشتباهی رخ داده باشد ظرف یک ماه از تاریخ انقضای مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی نسبت به رفع اشتباه اقدام و اظهارنامه مالیاتی اصلاحی تسلیم نمایند.



نرخ مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی و حقوقی چقدر است؟

 


مطابق ماده 131ق م م نرخ مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی به استثنای مواردی که طبق مقررات این قانون دارای نرخ جداگانه‌ای می‌باشد به شرح زیر است:

۱-نرخ مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی پس از کسر معافیت سالانه

تا مبلغ ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال درآمد به نرخ ۱۵%
نسبت به مازاد ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ریال تا ۱،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ریال به نرخ ۲۰%
نسبت به مازاد بر ۱،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ریال به نرخ ۲۵%



۲-نرخ مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی به شرح زیر می باشد.

اشخاص حقوقی مشمول ماده ۱۰۵ (۲۵% نسبت به سود مشمول مالیات)
شرکتهای بورسی ماده ۱۴۳ ( ۲۲.۵% نسبت به سود مشمول مالیات)
شرکتهای بورسی دارای بیش از۲۰%سهام شناورآزاد ماده ۱۴۳(۲۰%به سود مشمول مالیات)
شرکتهای فرابورس ماده ۱۴۳(۲۳.۷۵% به سود مشمول مالیات)
شرکتهای تعاونی متعارف و سهامی عام تبصره۶ ماده ۱۰۵(۱۸.۷۵% به سود مشمول مالیات)
سود حاصل از فروش کالا در بورس کالا (۲۲.۵% به سود مشمول مالیات)
شرکت های موضوع ماده ۱۳۲ ق م م نسبت به درآمد ابرازی نرخ صفر
شرکتهای تعاونی دانش آموزی ، کارمندی ، کشاورزی ، کارگری ، صیادی و عشایری معاف از مالیات



۱۳.همین امروز می‌خواهم اظهارنامه مالیاتی را تهیه کنم. چگونه این کار را انجام دهم؟

همین الان به سایت طرح جامع مالیاتی به نشانی www.tax.gov.ir مراجعه کنید و نرم افزار اظهارنامه مالیاتی را دانلود و پس از آن مراحل زیر را اجرا کنید.

۱. نصب نرم افزار اظهارنامه مالیاتی عملکرد

۲.مطالعه راهنمای تکمیل اظهارنامه

۳.واردکردن نام کاربری و رمز عبور وکدرهگیری پیش ثبت نام برای عملیاتی شدن اظهارنامه مالیاتی

۴.پاسخ به سوالات صفحه ۳ اظهارنامه و درج اطلاعات مورد درخواست

۵.واردکردن اطلاعات حسابداری در اظهارنامه مالیاتی



۶.درج و تکمیل صفحه۱۲ ( ترازنامه) اظهارنامه مالیاتی

۷.درج و تکمیل صفحه۱۳ ( سود وزیان) اظهارنامه مالیاتی

۸.رفع مغایرت اختلاف ترازنامه در صورت وجود

۹.تکمیل صفحه ۲۶ اظهارنامه اشخاص حقوقی و درج اقلام معاف و تعیین مالیات ابرازی برای اشخاص حقوقی

۱۰.تکمیل صفحه ۲۷ اظهارنامه اشخاص حقوقی و بستن اظهارنامه

۱۱.بررسی اظهارنامه وتطبیق مبلغ درآمد مندرج بااظهارنامه ارزش افزوده وگزارش فصلی جهت ارسال به اداره امور مالیاتی

۱۲.اقدام برای ارسال اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی واخذکدرهگیری



تهیه نسخه چاپی اظهارنامه پس از ارسال



نکته: پیش زمینه انجام موارد گفته شده در بالا به بهترین شکل آن، انجام کلیه امور حسابداری از بابت ثبت و صدورسند رویدادهای صورت پذیرفته مالی طی سال و انجام تعدیلات لازم در پایان سال براساس اصول و استانداردهای حسابداری، حسابرسی و قوانین مالیاتی و سایر احکام مالیاتی می باشد که منجر به یک ترازمالی صحیح گردد و جهت تکمیل و ارسال و جلوگیری از اشتباه در اظهارنامه مالیاتی حتماً از حسابداران و مشاوران امور مالیاتی کمک و مشورت گرفته شود.

 



بایگانی اسناد و مدارک و آماده شدن برای رسیدگی به اظهارنامه مالیاتی ارسالی

 


تیرماه یکی از ماه هایی است که بیشترین فعالیت مالیاتی را از طرف شرکتها و موسسات و سازمان امور مالیاتی شاهد هستیم از اینرو شرکت کار آزمودگان گویا ارقام فعال در زمینه خدمات مالیاتی، خدمات حسابداری و حسابرسی و کارآموزی حسابداری در خدمت کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی می باشد.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده