اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

برگزاری قریب‌الوقوع اجلاسی درباره افغانستان به میزبانی ایران

برگزاری قریب‌الوقوع اجلاسی درباره افغانستان به میزبانی ایران خبرهای دریافتی، از برگزاری قریب‌الوقوع اجلاسی مهم به میزبانی مجمع جهانی بیداری اسلامی، با هدف تحقق صلح، ثبات و امنیت در افغانستان با حضور مقامات دولتی و همه گروه‌های داخلی این کشور حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۲۶ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 17
کد خبر: ۹۵۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شنیده‌های خبرنگار سایت افغانستان حاکی است، بزودی اجلاس مهمی به میزبانی جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد که در آن، مقامات دولت افغانستان و تمام گروه‌های داخلی این کشور، برای تحقق صلح، گردهم جمع خواهند شد.

 

گزارش خبرنگار فارس حاکی است جمهوری اسلامی ایران، به‌عنوان کشور دوست، برادر و همسایه معتمد افغانستان، این روزها در تلاش است تا با برگزاری جلسات گفت‌وگو و تعامل میان گروه‌ها و دولت این کشور، ضمن نفی خشونت و تمرکز بر راه‌حل سیاسی، موجبات صلح در افغانستان، ثبات و امنیت پایدار ‎برای مردم این کشور را فراهم آورد که در همین راستا، ابتکار عمل ایران در برگزاری این اجلاس، می‌تواند مردم افغانستان را تا حد زیادی از بحران موجود نجات دهد.

 

بر اساس این گزارش، طی روزهای آینده، دولت و گروه‌های افغانستانی برای تحقق صلح در افغانستان، در اجلاس مجازی مجمع جهانی بیداری اسلامی، با هم به گفت‌وگو می‌نشینند.

 

کارشناسان حوزه افغانستان معتقدند که ایران ضمن عدم دخالت در تصمیمات داخلی این کشور، همواره در همه مواضع رسمی و غیررسمی خود، هرگونه خشونت و جنگ را نفی کرده و اقدامات تهران، همواره بر راهکارهای سیاسی متمرکز بوده است.

 

جزئیات تکمیلی درباره این اجلاس، مخابره خواهد شد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده