عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت

برگزاری قریب‌الوقوع اجلاسی درباره افغانستان به میزبانی ایران

برگزاری قریب‌الوقوع اجلاسی درباره افغانستان به میزبانی ایران خبرهای دریافتی، از برگزاری قریب‌الوقوع اجلاسی مهم به میزبانی مجمع جهانی بیداری اسلامی، با هدف تحقق صلح، ثبات و امنیت در افغانستان با حضور مقامات دولتی و همه گروه‌های داخلی این کشور حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۲۶ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 17
کد خبر: ۹۵۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شنیده‌های خبرنگار سایت افغانستان حاکی است، بزودی اجلاس مهمی به میزبانی جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد که در آن، مقامات دولت افغانستان و تمام گروه‌های داخلی این کشور، برای تحقق صلح، گردهم جمع خواهند شد.

 

گزارش خبرنگار فارس حاکی است جمهوری اسلامی ایران، به‌عنوان کشور دوست، برادر و همسایه معتمد افغانستان، این روزها در تلاش است تا با برگزاری جلسات گفت‌وگو و تعامل میان گروه‌ها و دولت این کشور، ضمن نفی خشونت و تمرکز بر راه‌حل سیاسی، موجبات صلح در افغانستان، ثبات و امنیت پایدار ‎برای مردم این کشور را فراهم آورد که در همین راستا، ابتکار عمل ایران در برگزاری این اجلاس، می‌تواند مردم افغانستان را تا حد زیادی از بحران موجود نجات دهد.

 

بر اساس این گزارش، طی روزهای آینده، دولت و گروه‌های افغانستانی برای تحقق صلح در افغانستان، در اجلاس مجازی مجمع جهانی بیداری اسلامی، با هم به گفت‌وگو می‌نشینند.

 

کارشناسان حوزه افغانستان معتقدند که ایران ضمن عدم دخالت در تصمیمات داخلی این کشور، همواره در همه مواضع رسمی و غیررسمی خود، هرگونه خشونت و جنگ را نفی کرده و اقدامات تهران، همواره بر راهکارهای سیاسی متمرکز بوده است.

 

جزئیات تکمیلی درباره این اجلاس، مخابره خواهد شد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار