پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز

گزارش کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از کیفیت بنزین تولید پالایشگاه ها

گزارش کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از کیفیت بنزین تولید پالایشگاه ها سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس نشست عصر امروز این کمیسیون را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۲۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 18
کد خبر: ۹۵۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر  علی خضریان درخصوص سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس در تشریح نشست عصر امروز این کمیسیون، گفت: کلیات دو گزارش نظارتی کمیسیون اصل 90 درباره تخلفات وزارت نفت در موضوع بهره‌برداری ناقص از خط لوله گوره - جاسک و ارائه گزارش ناصحیح درخصوص بنزین تولیدی پتروشیمی‌ها تصویب و جهت قرائت در صحن به هیئت رئیسه مجلس ارسال خواهد شد.

 

وی ادامه داد: بر این اساس از سال 1398 پیرو تحریم‌های آمریکا مبنی بر ممانعت مشارکت شرکت‌های بین‌المللی در اجرای طرح‌های پالایشگاهی و فروش سوخت، میزان واردات بنزین با افت قابل توجهی همراه شد و با عنایت به کاهش حجم ذخایر استراتژیک سوخت کشور، موضوع اختلاط بنزین تولیدی با ترکیبات پتروشیمی به منظور جبران کسری بنزین وارداتی در دستور کار وزارت نفت قرار گرفت و به دنبال آن بحث سرطان‌زا بودن این محصولات به علت داشتن میزان بالای بنزن، نگرانی‌های جدی را در سطح جامعه ایجاد کرد.

 

سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس افزود: بررسی‌های کمیسیون حاکی از این موضوع است که گزارش سازمان محیط زیست در مورد میزان آلایندگی بنزین تولیدی پتروشیمی‌ها به دلایل مختلف از جمله تعارض منافع در مورد واردات بنزین، آن هم در زمان اوج تحریم‌ها غیرواقعی یا حداقل فاقد دلایل کارشناسی کامل بوده است و با عنایت به مراتب فوق و مستندات نتایج حاصله؛ افزایش سرطان‌ها طی سال‌های گذشته با ریفرمیت تولیدی پتروشیمی‌ها از لحاظ علمی اثبات نشده، همینطور میزان بنزین ریفرمیت تولیدی پتروشیمی‌ها پایین‌تر و برخی مشابه ریفرمیت پالایشگاهی می‌باشد. بنابراین بنزین تولید شده از ریفرمیت پتروشیمی‌ها حداقل مشابه بنزین تولیدی پالایشگاه‌ها بوده است.

 

نماینده تهران در مجلس تصریح کرد: بحث دیگری که در جلسه امروز بررسی و جمع‌بندی شد، گزارش تبعات بهره‌برداری ناقص از خط لوله گوره به جاسک بود و با توجه به اینکه احداث هر خط لوله دارای 4 بخش عمده می‌باشد که این بخش‌ها مکمل یکدیگر بوده و می‌بایستی به طور همزمان ایجاد گردند تا بهره‌برداری از خط لوله به صورت صیانتی، ایمن و در چارچوب چرخه عمر آن صورت پذیرد، در مورد خط لوله مذکور این اتفاق نیفتاده است.

 

خضریان عنوان کرد: هم اکنون از 4 بخش عمده پروژه، فقط بخش خط لوله انجام شده، به علاوه تلمبه‌خانه شماره 2 نیز به صورت ناقص اجرا شده است که سبب گردیده بخش‌های دیگر پروژه به موقع و همزمان با احداث خط لوله، به اتمام نرسند که این نوع احداث در درازمدت ممکن است موجب بروز حوادث و اتفاقاتی شود که شاید در زمان وقوع آن مدیران فعلی بر سر کار نباشند، فلذا این میراث را برای آیندگان برجا خواهند گذاشت، لذا لازم است مسئولان ارشد کشور در جریان مخاطرات راه‌اندازی زودهنگام و بلاوجه این پروژه قرار گیرند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha