کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

این علامت را به حساب کرونا بگذارید

یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: با مشاهده آبریزش بینی و عطسه به فکر سرماخوردگی یا حساسیت فصلی نباشید، این علائم را به حساب کرونا بگذارید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۲۸ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 19
کد خبر: ۹۵۹۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محبوبه حاج عبدالباقی متخصص بیماری‌های عفونی اظهار کرد: متاسفانه باور اشتباهی در میان مردم به وجود آمده است که مثلاً به محض اینکه با یک آبریزش بینی و یا عطسه مواجه می‌شوند می‌گویند که به دلیل قرار گرفتن در زیر باد کولر این علائم در آن‌ها بروز پیدا کرده است.

 

او گفت: آبریزش بینی، عطسه، گلودرد و سردرد از جمله علائم بیماری کروناست، عده‌ای تصور می‌کنند که سرما خورده‌اند و دچار کرونا نشدند، اما باید بدانند که این علائم نشانه کروناست لذا باید توجه داشت به محض مشاهده چنین علائمی فرد سریعاً به پزشک مراجعه و در نهایت اقدام به قرنطینه سازی خود کند.


این متخصص بیماری‌های عفونی بیان کرد: کسانی که سابقه آلرژی دارند به خوبی می‌دانند که آبریزش بینی و عطسه در آن‌ها به صورت مرتب اتفاق می‌افتد، اما فردی که به یکباره دچار این علائم می‌شود باید بداند که دچار بیماری کرونا شده است.

 

حاج عبدالباقی با اشاره به اینکه قدرت انتقال ویروس دلتا زیاد است، گفت: این بیماری مسری است و افراد خانواده به صورت دسته‌جمعی مبتلا به کرونا می‌شوند بنابراین یک نفر چند نفر را می‌تواند آلوده کند.

 

این متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه باید هر علائم سرماخوردگی ظاهری را به حساب کرونا بگذاریم، افزود: میزان مثبت شدن تست کرونا ۵۰ تا ۶۰ درصد است و نباید به هیچ وجه ساده انگاری کنیم.

 

او تاکید کرد: قرار گرفتن در زیر باد کولر یا پنکه تنها سبب تحریک مخاط بینی می‌شود اما اگر تب، سردرد شدید، سرفه و اسهال شدید داشتید حتماً باید به پزشک مراجعه کنید.

 

حاج عبدالباقی ادامه داد: در نظر داشته باشید که سی تی اسکن بدون تجویز پزشک برای سلامتی عواقب جبران ناپذیری دارد و و می‌تواند فرد را مستعد سرطان تیروئید و یا پستان کند. بنابراین هرگز اقدام به انجام سی تی اسکن بی مورد نکنید./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر