ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

چه افرادی نباید جلوی باد پنکه و کولر بخوابند؟+اینفوگرافیک

خوابیدن مقابل باد پنکه به خاطر فرار از گرما و خنک شدن در فصل گرما برای سلامت بدن مضرات فراوانی دارد. در ادامه درباره مضرات خوابیدن مقابل پنکه و راه‌های جایگزین آن برای خنک شدن می‌خوانید.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 24
کد خبر: ۱۴۸۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از خبرگزاری اوقات الشام، به دلیل گرمای روز‌های تابستان، بسیاری از افراد نمی‌توانند بدون پنکه بخوابند، اما استفاده از آن هنگام خواب می‌تواند آسیب‌های زیادی به سلامتی انسان وارد کند. مهمترین آسیب‌های خوابیدن مقابل پنکه هنگام شب عبارت است از:


از بین بردن رطوبت دهان
حرکت مداوم هوا توسط پنکه می‌تواند رطوبت دهان شما را از بین ببرد، به‌خصوص اگر با دهان باز بخوابید. همین اتفاق برای مجاری بینی شما نیز رخ می‌دهد. نه تنها این اتفاق باعث خشک شدن دهان شما می‌شود، بلکه می‌تواند مشکلاتی را نیز برای نفس کشیدن ایجاد کند.


خشکی چشم و پوست
هوای برآمده از پنکه می‌تواند پوست و چشم شما را خشک کند و مرطوب کردن پوست و استفاده از قطره‌های چشمی تسکین دهنده یا اشک مصنوعی می‌تواند به شما در جلوگیری از این علائم کمک کند.


واکنش‌های آلرژیک
پنکه می‌تواند گرد و غبار را از طریق هوا پخش کند که این کار باعث واکنش‌های آلرژیک در برخی از افراد می‌شود.


درد عضلانی
هوای فشرده برآمده از پنکه ممکن است باعث سفت شدن یا انقباض عضلات و ایجاد گرفتگی شود.


سردرد و گرفتگی بینی
گردش هوا از طریق پنکه می‌تواند بینی و گلو را خشک کرده و در نتیجه منجر به افزایش تولید مخاط، سردرد، گرفتگی بینی یا حتی خروپف شود.


آبریزش بینی و خارش گلو
پره‌های پنکه خود منبع ناخواسته دیگری برای انتشار گرد و غبار هستند؛ به گونه‌ای که اگر این مواد حساسیت زا را استنشاق کنید، ممکن است علائمی مانند آبریزش بینی، خارش گلو، عطسه، اشک چشم یا مشکلات تنفسی را تجربه کنید.

 

راه‌های جایگزین پنکه برای خنک ماندن هنگام شب
اگر نمی‌خواهید از پنکه استفاده کنید، برخی از روش‌های جایگزین برای خنک شدن شب را امتحان کنید:

۱- از تشک خنک کننده استفاده کنید؛ انواع مختلفی از تشک وجود دارد که جریان هوا را افزایش می‌دهند و برای از بین بردن گرما از بدن مؤثر هستند.

۲- لباس‌های گشاد و نازک ساخته شده از پنبه، ابریشم یا پارچه مایع می‌تواند به شما در خنک شدن کمک کند.

۳- از پوشیدن لباس‌های ریون، پشمی، یا پلی استر که گرما را تقویت می‌کنند، خودداری کنید.

۴- استفاده از پرده‌های خاموشی کمک می‌کنند تا نور خورشید از اتاق شما دور شده و در نتیجه خنک شوید.

۵- قبل از خواب گرفتن دوش آب گرم می‌تواند به شما در آرامش قبل از خواب کمک کند.

۶- توصیه می‌شود حتما در روز در اتاق خود را باز نگه دارید، زیرا این هوا به انتقال از یک اتاق به اتاق دیگر کمک می‌کند.

۷- قرار دادن یک پارچه خنک روی سر ممکن است باعث خنک شدن شما در طول شب شود.


افرادی که دچار آلرژی هستند.

افرادی که دچار بیماری‌های تنفسی و آسم هستند.

افرادی که پوست خشکی دارند.

افرادی که سردرد‌های سینوسی دارند و دچار خشکی سینوس هستند./ باشگاه خبرنگاران

 

چه افرادی نباید جلوی باد پنکه و کولر بخوابند؟+اینفوگرافیک

ارسال نظر