پرونده انحراف وزارت صمت از دستورالعمل خودرو به نهاد‌های نظارتی ارسال شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی ۷۱هزار و ۵۳۶ تومان شد جزییات پیش فروش بلیط قطار اربعین جزئیات بخشودگی جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث ۱۴۰۴ قیمت جدید طلا و سکه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴ / سکه ۲.۵ میلیون سقوط کرد وزیر نیرو: هیچ واحد صنعتی به دلیل کمبود برق تعطیل نمی‌شود بنیاد مسکن: برآورد اولیه خسارات حمله اسرائیل بین ۳ تا ۴ همت بود خبر جدید درباره وصول چک‌های بانکی قیمت جدید طلا و سکه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ / کف قیمتی سکه شکسته شد قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ / دلار یک کانال سقوط کرد جزئیات احکام مالیاتی بسته حمایتی دولت / تمدید برخی مواعد مالیاتی با ابلاغیه رئیس‌جمهور؛ پرداخت تسهیلات تکلیفی تا پایان تیر تمدید شد حقوق کارگران دو برابر شد + جدول واریز یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی حساب برای این دهک‌ها خبر مهم درباره کالابرگ / نحوه اعتراض به دهک‌بندی و ارائه درخواست بازبینی

افزیش ۳۰ درصدی قیمت غذای رستوران ها+ جزئیات

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران‌ و سلف سرویس تهران گفت: افزایش قیمت در رستوران‌ها بستگی به کیفیت مواد اولیه دارد اما می‌توان گفت افزایش قیمت غذای رستوران‌ها حدود ۳۰ درصد بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۲۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 20
کد خبر: ۹۶۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران در مورد افزایش قیمت غذای رستوران ها اظهار کرد: گرانی مواد غذایی که مواد اولیه رستوران ها هستند دیگر بدون حساب و کتاب شده است. میتوان گفت مواد اولیه رستوران ها 40 تا 50 درصد گران شده، همه اقلام حتی نان افزایش قیمت داشته است.

 

وی افزود: همکاران ما در این موج گرانی مستاصل مانده اند. دیروز تعدادی از رستوران دارها به اتحادیه آمده بودند و معترض بودند؛ اما گرانی اقلام و تورم در اختیار اتحادیه نیست و در این مورد نمیتوانیم کاری انجام دهیم. یکی از رستوران دارها گفت که لاشه گوسفند را کیلویی 150 هزار تومان خریده یعنی گوشت آن برای او حدودا 300 هزار تومان است. وضعیت به شکلی است که از دست همه خارج شده، علاوه بر این حقوق پرسنل و حق بیمه هم افزایش دارد.

 

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران خاطرنشان کرد: در اتحادیه به همکاران خود گفتیم که باید فاکتور روز داشته باشند و هزینه سربار و همچنین 20 درصد سود را به آن اضافه کنند، قیمت نهایی باید از این فرمول به دست بیاید. اگر طبق این دستورالعمل قیمتگذاری شود مورد تایید اتحادیه است. افزایش قیمت در رستوران ها بستگی به کیفیت مواد اولیه دارد اما میتوان گفت افزایش قیمت غذای رستوران ها حدود 30 درصد بوده است.

 

وی در پاسخ به سوالی در مورد تغییرات تقاضا گفت: شیوع موج جدید کرونا موسوم به دلتا باعث شده بسیاری از رستورانها تعطیل باشند، علاوه بر این افزایش قیمتها هم مزید بر علت شده تا با کاهش تقاضا مواجه باشیم، میتوان گفت تقاضا دوباره 50 درصد کاهش یافته است./تسنیم

ارسال نظر