یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۶ آذر ‍۱۴۰۴ ماجرای تأخیر در فعالیت ساتنا و پایا چه بود؟ مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری از ۶۰۰ میلیون مترمکعب گذشت پیش بینی قیمت طلا و سکه در بازار چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ حساب ۳ جوان مظنون به پولشویی با تراکنش ۲۶.۲ همت مسدود شد کاهش ۴۰ درصدی مصرف بنزین حقیقت داشت؟ جزئیات پرداخت یارانه آذر اعلام شد/ هیچ تغییری در زمان رسمی ایجاد نشده است ذخیره بنزین خودرو‌های دولتی و وارداتی حذف شد اقلام کالابرگ افزایش یافت / کدام اقلام به فهرست کالا‌های قابل خرید افزوده شد؟ واریز مرحله پنجم طرح کالابرگ/ افزایش ۶۲۰ هزار تومانی اعتبار برای هر نفر سهمیه سوخت هر خودرو چقدر است؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ بانک مرکزی: رؤسای شعب مشکوک به پولشویی عزل می‌شوند / مسدودسازی حساب‌های ریالی مشکوک به اخلال در بازار ارز و طلا قیمت شیرینی شب یلدا اعلام شد / قیمت انواع شیرینی خشک و‌ تر

افزیش ۳۰ درصدی قیمت غذای رستوران ها+ جزئیات

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران‌ و سلف سرویس تهران گفت: افزایش قیمت در رستوران‌ها بستگی به کیفیت مواد اولیه دارد اما می‌توان گفت افزایش قیمت غذای رستوران‌ها حدود ۳۰ درصد بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۲۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 20
کد خبر: ۹۶۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران در مورد افزایش قیمت غذای رستوران ها اظهار کرد: گرانی مواد غذایی که مواد اولیه رستوران ها هستند دیگر بدون حساب و کتاب شده است. میتوان گفت مواد اولیه رستوران ها 40 تا 50 درصد گران شده، همه اقلام حتی نان افزایش قیمت داشته است.

 

وی افزود: همکاران ما در این موج گرانی مستاصل مانده اند. دیروز تعدادی از رستوران دارها به اتحادیه آمده بودند و معترض بودند؛ اما گرانی اقلام و تورم در اختیار اتحادیه نیست و در این مورد نمیتوانیم کاری انجام دهیم. یکی از رستوران دارها گفت که لاشه گوسفند را کیلویی 150 هزار تومان خریده یعنی گوشت آن برای او حدودا 300 هزار تومان است. وضعیت به شکلی است که از دست همه خارج شده، علاوه بر این حقوق پرسنل و حق بیمه هم افزایش دارد.

 

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران خاطرنشان کرد: در اتحادیه به همکاران خود گفتیم که باید فاکتور روز داشته باشند و هزینه سربار و همچنین 20 درصد سود را به آن اضافه کنند، قیمت نهایی باید از این فرمول به دست بیاید. اگر طبق این دستورالعمل قیمتگذاری شود مورد تایید اتحادیه است. افزایش قیمت در رستوران ها بستگی به کیفیت مواد اولیه دارد اما میتوان گفت افزایش قیمت غذای رستوران ها حدود 30 درصد بوده است.

 

وی در پاسخ به سوالی در مورد تغییرات تقاضا گفت: شیوع موج جدید کرونا موسوم به دلتا باعث شده بسیاری از رستورانها تعطیل باشند، علاوه بر این افزایش قیمتها هم مزید بر علت شده تا با کاهش تقاضا مواجه باشیم، میتوان گفت تقاضا دوباره 50 درصد کاهش یافته است./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار