چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

مجوز تل آویو برای فروش جاسوس افزار «پگاسوس» به سعودی‌ها

مجوز تل آویو برای فروش جاسوس افزار «پگاسوس» به سعودی‌ها به دنبال افشاگری رسانه‌های غربی درباره جاسوس افزار صهیونیستی پگاسوس و فروش این نرم افزار به برخی کشورهای خودکامه برای انجام فعالیتهای جاسوسی از جمله امارات متحده عربی و عربستان سعودی، روزنامه گاردین انگلیس فاش کرد که دولت تل آویو برای فروش این نرم افزار به حکومت سعودی مجوز صادر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۳۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 21
کد خبر: ۹۶۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه گاردین فاش کرد که دولت رژیم صهیونیستی صراحتا به شرکت اسرائیلی NSO برای فروش جاسوس افزار پگاسوس به عربستان سعودی مجوز داده بود.


به دنبال افشاگری رسانه‌های غربی درباره جاسوس افزار صهیونیستی پگاسوس و فروش این نرم افزار به برخی کشورهای خودکامه برای انجام فعالیتهای جاسوسی از جمله امارات متحده عربی و عربستان سعودی، روزنامه گاردین انگلیس فاش کرد که دولت تل آویو برای فروش این نرم افزار به حکومت سعودی مجوز صادر کرده است.

 

استفاده از این جاسوس افزار که توسط شرکت صهیونیستی NSO توسعه یافته است توسط روزنامه واشنگتن پست، لوموند، گاردین و چند رسانه دیگر که در روند تحقیقات مربوط به این فعالیتهای مشارکت دارند افشا شده است.

 

گاردین در تازه‌ترین گزارش خود با اشاره به این موضوع نوشته، دولت تل آویو در سال 2017 صراحتا به شرکت NSO برای فروش تجهیزات این جاسوس افزار به عربستان سعودی مجوز داده است.

 

براساس این گزارش، نمایندگانی از گروه NSO در سال 2017 با مقامات سعودی در وین، قبرس و ریاض دیدار و در این زمینه رایزنی کرده‌اند. در این دیدارها نمایندگان اسرائیلی به سعودیها نشان داده‌اند که چگونه این جاسوس افزار می‌تواند به موبایلهای «آی فون» و دوربینهای آن از راه دور دسترسی داشته باشد.

 

یکی از این دیدارها با حضور مقامات بلند پایه اطلاعاتی سعودی در ژوئن 2017 در قبرس برگزار شده است.

 

یکی از افراد حاضر در این نشست در این باره گفته، زمانی که قابلیتهای این جاسوس افزار تشریح شد، نیازی نبود که به زبان عربی مسلط باشی تا تعجب، تحسین و شگفتی مقامات سعودی(در زمینه قابلیتهای این نرم افزار) را درک کنی!

 

گاردین در ادامه گزارش داده است، در نهایت صهیونیستها این جاسوس افزار را به ارزش 55 میلیون دلار به سعودیها فروخته اند.

 

نشریه لوموند فرانسه نیز در گزارشی درباره پگاسوس نوشته، حکومت‌های عربستان سعودی و امارات بین سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹ تلاش کرده‌اند از طریق جاسوس‌افزار پگاسوس از مقام‌های مختلف لبنان، از جمله «سعد الحریری» و «میشل عون» جاسوسی کنند.

 

این گزارش می‌نویسد از نخست‌وزیر لبنان تا رئیس‌جمهور این کشور و چند مقام حزب‌الله لبنان توسط جاسوس‌افزار پگاسوس مورد جاسوسی قرار گرفته‌اند.

 

برخی رسانه ها نیز گزارش داده اند امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه نیز از قربانیان این جاسوس افزار اسرائیلی بوده است. هرچند که گفته میشود سازمانهای اطلاعاتی فرانسه به ماکرون در این زمینه هشدار داده بودند اما رئیس جمهور فرانسه این هشدارها را جدی نگرفته است.

 

طی سالهای 2017 تا 2020 دولت دونالد ترامپ تلاش زیادی کرد تا از طریق واسطه‌هایی میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی عادی سازی برقرار کند و گزارشهایی درباره دیدارهای مخفیانه مقامات دو دولت منتشر شده بود./فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار