پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم پزشکیان: مذاکرات اخیر با سیگنال‌های دلگرم‌کننده همراه بود پزشکیان: افراد یا گروه‌هایی که اسناد و مدارکی در زمینه حوادث دی‌ماه دارند، ارائه کنند ادعای نیویورک تایمز از بازآرایی هرم قدرت در ایران / علی لاریجانی در کانون تصمیم‌های امنیتی واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد پزشکیان: باید زخم‌های ایجاد شده را ترمیم کنیم/ در مقابل فشار‌ها سر خم نمی‌کنیم جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور کشف محموله بزرگ سلاح جنگی در مرز + جزئیات عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است

شجاعی: پرونده‌ ترک فعل دولت روحانی در مجلس تشکیل می‌شود

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت:ما عملکرد مسئولان دولت تدبیر و امید را بعد از پایان کارشان زیر ذره‌بین قرار می‌دهیم تا با کسانی که تخلف و ترک فعل داشتند، برخورد جدی شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۳۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 22
کد خبر: ۹۶۲۰۲
به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام حسن شجاعی، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره رسیدگی به تخلفات مسئولان اجرایی در این کمیسیون، گفت: نمایندگانی که از عملکرد وزرا و دیگر مسئولان اجرایی شکایت دارند، باید شکایت خود را به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ارائه دهند تا مورد رسیدگی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های اصلی ما در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس این است که به ترک فعل‌های مسئولان رسیدگی کنیم، گفت: متاسفانه برخی از مسئولان در زمان مسئولیت خود خسارت‌های زیادی را به کشور می‌زنند و بعد از پایان کارشان هم در حاشیه‌ای امن قرار می‌گیرند که این رویه به هیچ وجه درست نیست.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس تصریح کرد: ما عملکرد مسئولان دولت تدبیر و امید را بعد از پایان کارشان زیر ذره‌بین قرار می‌دهیم تا با کسانی که تخلف و ترک فعل داشتند، برخورد جدی شود.

شجاعی ادامه داد: ظرفیتی در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای برخورد با ترک فعل‌ها وجود دارد که این ظرفیت در مراجع قضایی وجود ندارد و ما حتماً از این ظرفیت استفاده خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی عملکرد مسئولان اجرایی را به صورت دقیق ارزیابی می‌کند. سوالات نمایندگان درباره عملکرد ضعیف برخی از وزرا در صحن علنی مجلس هم مورد رسیدگی قرار گرفته که بررسی ترک فعل این وزرا در اولویت بررسی کمیسیون اصل نود است.

نماینده مردم ابهر در مجلس با بیان اینکه عدم توجه به کیفیت انجام کار در برخی از مسئولان تبدیل به یک رویه نادرست شده است، گفت: برخی از افراد مسئولیت‌هایی را در کشور می‌پذیرند و خسارت‌هایی را از خود به جا می‌گذارند و زمانی هم که دوره مسئولیتشان به اتمام می‌رسد، در حاشیه امن قرار می‌گیرند که ما این اجازه را به آنان نخواهیم داد.

شجاعی اظهار داشت: از برنامه‌های اصلی ما این است که پرونده‌ای از ترک فعل‌های مسئولان دولتی را تشکیل خواهیم داد و عملکرد آنان را زیر ذره‌بین قرار خواهیم داد تا با آنان برخورد شود.

وی گفت: دولتمردان باید درباره عملکرد ضعیف خود در مسائلی، چون گرانی مسکن، کم آبی و قطعی برق به ما پاسخ دهند و بدانند که بعد از دوره کاری‌شان آنان را رها نمی‌کنیم و باید مسئولیت ناکارآمدی و ترک فعلشان را بپذیرند و با آنان برخورد شود./مهر
ارسال نظر