برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد

دیدار شمخانی با رئیس جمهور منتخب برای بررسی مشکلات خوزستان

دبیر شورای عالی امنیت ملی امروز در توئیتی با اشاره به دیدارش با آیت‌الله رئیسی نوشت: همه باید با تلاش مضاعف برای به نتیجه رساندن تصمیمات راهبردی در مورد خوزستان گام برداریم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۳۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 22
کد خبر: ۹۶۲۳۰
به گزارش راهبرد معاصر، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی امروز (پنجشنبه) با اشاره به ملاقات امروزش با آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در توئیتی نوشت: امروز و پس از جلسه بررسی مشکلات خوزستان با رئیس جمهور منتخب، امیدواریَم نسبت به جدیت ایشان برای حل مشکلات انباشته بیش از گذشته شد.

وی افزود: همه باید با تلاش مضاعف برای به نتیجه رساندن تصمیمات راهبردی در مورد خوزستان گام برداریم. البته خشکسالی واقعیتی غیر قابل انکار است.


لازم به ذکر است علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی روز دوشنبه ۲۸ تیر ماه نیز، با حضور در دفتر رئیس جمهور منتخب، با آیت الله سید ابراهیم رئیسی دیدار کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در این دیدار برای منتخب مردم ایران در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و دولت آتی، آرزوی موفقیت کرده و گزارشی از آخرین فعالیت‌ها و اقدامات نهاد متبوع خود ارائه کرد.
ارسال نظر
آخرین اخبار