بازداشت عامل شهادت شهید فیروزی جوشقان پزشکیان: اطمینان داریم در اجرای طرح اصلاح نظام یارانه‌ای اشتباه نکرده‌ایم واکنش وزارت اطلاعات به اقدام اتحادیه اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران استاندار خبر داد: جان باختن یک نفر در ناآرامی‌های اخیر در آذربایجان شرقی برگزاری جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با سه مصوبه فرمانده نیروی دریایی ارتش: حضور ایران در اقیانوس‌ها، پیام‌آور اقتدار و اخلاق اسلامی به جهان است بازداشت ۲۰ هسته تروریستی و آشوبگر در خراسان جنوبی دستگیری ۸ عامل مسلح و متهم به آتش‌زدن مسجد و پایگاه بسیج در اسلامشهر حمله پهپادی به ساختمان سپاه در بندر عباس تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در قصر شیرین + علت و جزئیات اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت

دیدار شمخانی با رئیس جمهور منتخب برای بررسی مشکلات خوزستان

دبیر شورای عالی امنیت ملی امروز در توئیتی با اشاره به دیدارش با آیت‌الله رئیسی نوشت: همه باید با تلاش مضاعف برای به نتیجه رساندن تصمیمات راهبردی در مورد خوزستان گام برداریم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۳۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 22
کد خبر: ۹۶۲۳۰
به گزارش راهبرد معاصر، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی امروز (پنجشنبه) با اشاره به ملاقات امروزش با آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در توئیتی نوشت: امروز و پس از جلسه بررسی مشکلات خوزستان با رئیس جمهور منتخب، امیدواریَم نسبت به جدیت ایشان برای حل مشکلات انباشته بیش از گذشته شد.

وی افزود: همه باید با تلاش مضاعف برای به نتیجه رساندن تصمیمات راهبردی در مورد خوزستان گام برداریم. البته خشکسالی واقعیتی غیر قابل انکار است.


لازم به ذکر است علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی روز دوشنبه ۲۸ تیر ماه نیز، با حضور در دفتر رئیس جمهور منتخب، با آیت الله سید ابراهیم رئیسی دیدار کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در این دیدار برای منتخب مردم ایران در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و دولت آتی، آرزوی موفقیت کرده و گزارشی از آخرین فعالیت‌ها و اقدامات نهاد متبوع خود ارائه کرد.
ارسال نظر
آخرین اخبار