دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

مراسم عروسی به قیمت جان مهمانان / 50 کرونایی و یک فوتی

به واسطه برگزاری یک مراسم عروسی در تربت جام 50 نفر به کرونا مبتلا شده و یک نفر نیز فوت شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۳۱ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 22
کد خبر: ۹۶۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر دکتر محمد افکار در تربت‌جام با هشدار به مردم مبنی برافزایش فوتی‌ها و بیماران کرونایی اظهار کرد: در حال حاضر ۱۷ نفر با علائم مشکوک به کرونا در بخش عفونی بیمارستان سجادیه بستری هستند که حال ۶ نفر از آنان وخیم گزارش‌ شده است.

رئیس دانشکده علوم‌ پزشکی تربت‌جام به برگزاری جشن‌های عروسی قبل از شروع ماه محرم و آمدن مهمان از خارج از شهرستان هشدار داد و افزود: متأسفانه از ۱۲۹ آزمایش مهمانان یک جشن عروسی در روستایی از توابع شهرستان تاکنون شاهد یک فوتی و بیش از ۵۰ نفر تست مثبت کرونا ناشی از عادی انگاری هستیم که طی ابلاغ دانشکده تمام تجمعات این روستا طی دو هفته آینده تعطیل و مبتلایان باید قرنطینه شوند.

وی با اشاره به اطلاع‌رسانی و هشدارهای متعدد مبنی بر عدم عادی انگاری که موجب افزایش مراجعین کرونایی، بیماران سرپایی و ابتلای خانوادگی شده است، تصریح کرد: این گمان که بعد از تزریق واکسن، نیازی به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی نیست، فرضیه‌ نادرستی است و با توجه به‌سرعت انتشار گونه هندی ویروس کرونا در موج پنجم، شهرستان تربت‌جام در محاصره مناطق قرمز و نارنجی قرار دارد.

افکار بابیان اینکه هرگونه علائم سرماخوردگی را کرونا فرض کنید و از رفتن به اجتماعات و دورهمی‌ها پرهیز داشته باشید، تأکید کرد: بی‌اعتمادی به توصیه‌های کادر درمان و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برگزاری مجالس عروسی و تجمعات غوغا کرده است و اکثر افراد مبتلابه کرونا از این‌گونه محافل هستند.

وی با اشاره به واکسیناسیون مردم و اینکه تا آلان تزریق واکسن هیچ‌گونه عارضه‌ای در تربت‌جام نداشته است، بیان کرد : از مجموع جمعیت ۳۰۰ هزار نفری تربت‌جام و صالح‌آباد فقط ۴درصد واکسینه شده‌اند و در چنین شرایطی بهترین واکسن در شرایط فعلی رعایت پروتکل‌هاست.

رئیس دانشکده علوم‌ پزشکی تربت‌جام با اشاره به تردد مهاجرین به کشور یادآور شد: مهاجرین در هر شرایطی به کشور وارد می‌شوند که دارای مشکلات بهداشتی هستند، بی‌توجهی موجب بروز انتقال بیماری می‌شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار