فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی امروز واریز می‌شود دولت مصوبه کالابرگ ۶۰ میلیون ایرانی را ابلاغ کرد

قیمت و مشخصات وانت ۱۵۱ پلاس

گروه صنعتی سایپا وانت جدید جایگزین پراید ۱۵۱ با عنوان وانت ۱۵۱ پلاس وارد بازار کردند قیمت و مشخصات پراید جدید وانت ۱۵۱ پلاس را در این خبر می خوانید.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 23
کد خبر: ۹۶۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر از جمله خودروهای جدید دیگری که قرار است وارد بازار شود پراید جدید است. خط تولید پراید برای بازار داخلی در سال گذشته جمع شده بود اما تنها مدل پرایدی که تولید می‌شود پراید ۱۵۱ یا همان پراید وانت است که به نظر می‌رسد مدل جدیدی از آن قرار است تولید شود. اما این پراید چه مشخصاتی دارد و قیمت احتمالی آن چقدر است؟

اخیرا رونامه هفت صبح گزارش داده بود، تصاویری از مرکز تحقیقات سایپا منتشر شده که نشان می‌دهد نارنجی پوش‌های جاده مخصوص وانتی جدید را طراحی کرده‌اند که قرار است به عنوان جایگزین پراید ۱۵۱ به بازار معرفی شود.

این تصاویر نشان می‌دهند که این خودرو در نمای جلو از طراحی مشابه با ساینا و کوییک بهره می‌برد و لچکی پشت ستون B آن نشان‌دهنده بزرگ‌تر شدن فضای پشت صندلی‌ها و کابین راحت‌تر نسبت به ۱۵۱ است.

جایگزین وانت ۱۵۱ از نظر نمای بیرون از عناصر نسخه پلاس آن وانت بهره می‌برند و می‌توان دستگیره‌های آسان بازشو(ایزی اوپن)، روف رک و محافظ‌های پلاستیکی دور تا دور خودرو را در تصاویر شناسایی کرد.

این خودرو در واقع در سگمنت کوپه یویلیتی تولید خواهند شد که امروزه یکی از پرطرفدارترین سگمنت‌ها در پیکاپ‌های کوچیک شهری است و بسیاری به خاطر کاربردی بودن و هزینه‌های پایینش در قیاس با پیکاپ‌های فول سایز به سراغش می‌روند.

جایگزین ۱۵۱ شبیه فیات استرادا، پژوهوگار و رنوال ۹۰ پیکاپ است که نمونه‌هایی موفق در سطح جهانی اند.

در حال حاضر بقیه خودروهای روی پلتفرم ۲۰۰X از پیشیرانه ۱،۵ لیتری تنفس طبیعیM15 بهره می‌برند که می‌تواند ۸۷ اسب بخار نیرو و ۱۲۸ نیوتن‌متر گشتاور تولید کند. احتمالا سایپا نسخه پلاس آن را با پیشترانه توربو با نسخه تقویت شده از پیشرانه تنفس طبیعی که گشتاور بیشتری تولید کند عرضه خواهد کرد.

 

قیمت احتمالی پراید جدید

طبق این گزارش در حال حاضر وانت ۱۵۱ مدل ۱۴۰۰ در بازار حول و حوش ۱۴۰ میلیون تومان معامله می‌شود و نسخه پلاس آن در مدل ۹۹ برچسب قیمت ۱۴۴ میلیون تومانی دارد.

از آنجایی که قیمت وانت آریسان نیز به ۱۸۲ میلیون تومان رسیده و بعید به نظر می‌رسد که در نسل جدیدش زیر ۲۰۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شود باید منتظر وانت جدبد سایپا در بازه قیمتی ۱۶۰ تا ۱۸۰ میلیون تومان باشیم که در آن صورت هم هنوز سایپا عنوان ارزان‌ترین وانت بازار را برای خودش حفظ می‌کند.

اما آیا این خودروساز می‌تواند مدل جدید پراید خود را در امسال که به نظر می‌رسد با مشکل کمبود قطعات مواجه است وارد بازار کند؟ طبق اعلام دبیر انجمن خودروسازان هم‌اکنون بیش از ۱۰۰ هزار خودرو ناقص به دلیل کمبود قطعه در انبار خودروسازان در حال خاک خوردن است./تجارت نیوز

ارسال نظر