زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

بیانیه آمریکا، اروپا و ناتو درباره تحولات افغانستان

آمریکا، اتحادیه اروپا و ائتلاف ناتو بامداد شنبه (به وقت تهران) در بیانیه‌ای اعلام کردندکه همزمان با خروج نیروهای ائتلاف از افغانستان، تحولات در این کشور را تحت نظر دارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 24
کد خبر: ۹۶۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ آمریکا، اتحادیه اروپا و ائتلاف ناتو بامداد شنبه در بیانیه‌ای مدعی شدند که تحولات افغانستان را زیر نظر دارند و اوضاع این کشور راه حل نظامی ندارد.

 

در این بیانیه آمده است: «از افزایش میزان خشونت و حملات از سوی طالبان نگران هستیم و اوضاع افغانستان هیچ راه حل نظامی نداشته و خواستار پیروی از روند صلح هستیم».

 

در بیانیه آمریکا، اتحادیه اروپا و ناتو اضافه شده است: «به پایبندی به قانون بین‌المللی انسانی و حمایت از غیرنظامیان دعوت می‌کنیم و در راستای عدم استفاده دوباره از افغانستان به عنوان پایگاهی برای تروریست‌ها تلاش خواهیم کرد».

 

«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا نیز روز جمعه گفت در صورتی که طالبان با زور، قدرت را در افغانستان به دست بگیرد، افغانستان به کشوری طرد شده تبدیل خواهد شد.

 

وی که با شبکه خبری ان‌بی‌سی صحبت می‌کرد، افزود: «در صورتی که طالبان کنترل افغانستان را در دست بگیرد، این کشور حمایتی را که از جامعه بین‌المللی دریافت می‌کند، نخواهد داشت».

 

این مقام ارشد آمریکایی گفت واشنگتن اعتقادی به راه‌حل نظامی در افغانستان نداشته و آمریکا در حال بررسی روشی برای پایان دادن به درگیری 40 ساله در افغانستان است.

 

بعد از توافق فوریه ۲۰۲۰ آمریکا و طالبان و امضای «توافقنامه صلح» بین دو طرف، روند خروج نظامیان آمریکایی و متحدان این کشور از افغانستان شروع شد.

 

ایالات متحده و دیگر کشورهای عضو ناتو در سال ۲۰۰۱ در پاسخ به حملات ۱۱ سپتامبر همان سال در آمریکا، به افغانستان حمله نظامی کردند و از آن زمان، حضور نظامی و اشغالگری آنها در افغانستان ادامه داشته است./فارس

 

ارسال نظر