سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس

بازدید نماینده ویژه آیت الله رئیسی از کرخه

بازدید نماینده ویژه آیت الله رئیسی از کرخه نماینده ویژه آیت‌الله رئیسی؛ محمدرضا فاتحی صبح امروز به‌منظور بررسی وضعیت سد کرخه و ارائه تکنیک‌های نوین رها‌سازی آب از حوزه آبی کرخه بازدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 25
کد خبر: ۹۶۵۲۵

نماینده ویژه آیت‌الله رئیسی در بازدید از حوزه آبی کرخه گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی وزارت نیرو در دولت سیزدهم رهاسازی آب در تالاب و تعیین حریم تالاب هورالعظیم با روش‌های نوین در مدیریت آبی خواهد بود.

 

وی در حاشیه این سفر و در بازدید از شهرستان‌ها و روستاهای دچار تنش آبی اظهار داشت: در حوزه مدیریت آب نیاز به کار کارشناسی و پرهیز از اقدامات غیر‌اصولی هستیم. سرمنشأ آنچه بر سر هور آورده‌اند توسعه نامتوازن است و همواره دستگاه‌های سدساز بی‌توجه به معیارهای توسعه پایدار و مصالح ملی و منافع مردم؛ به ساخت‌وسازی مغایر با توسعه پرداختند.

 

نماینده ویژه آیت‌الله رئیسی خاطرنشان کرد: در شرایط خشکسالی فعلی مدیریت مصارف تنها راهکار بهبود شرایط و کاهش خسارات است و در صورت عدم رعایت الگوی کشت کم‌مصرف، اثرات خشکسالی از منظر شدت و تداوم افزایش خواهد یافت.

 

فاتحی با تأکید براینکه "مهم‌ترین اولویت دولت جدید تأمین حقابه تالاب هورالعظیم است و برای احیای این تالاب باید بتوانیم با مدیریت درست آب را به تالاب برسانیم"، گفت: وزارت نیرو به‌عنوان مسئول مطالعه و برنامه‌ریزی و کارفرمای اصلی احداث سد در کشور، مقصر این اتفاقات است. وزارت نیرو باید درباره تبعات احداث سدهای مختلف در کشور از جمله سد کرخه و محاسبه سود و زیان آن‌ها توضیح دهد.

 

نماینده ویژه آیت‌الله رئیسی در پایان با ارج نهادن به مطالبه بحق مردم خوزستان گفت: هورالعظیم یادآور حضور بزرگ‌مردانی چون علی هاشمی و رشادت‌های مردم شریف این منطقه در هشت سال دفاع مقدس است. یکی از دغدغه‌های اصلی وزارت نیرو در دولت سیزدهم رهاسازی آب در تالاب، تعیین حریم تالاب هورالعظیم با روش‌های نوین در مدیریت آبی کشور است./تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار