پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

دلایل عمده وقوع حوادث ناشی از کار

دلایل عمده وقوع حوادث ناشی از کار معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در یکصد و شصت و نهمین نشست شورای عالی حفاظت فنی دلایل عمده وقوع حوادث ناشی از کار را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 25
کد خبر: ۹۶۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر حاتم شاکرمی،معاون روابط کار با اشاره به گزارش تحلیلی حوادث ناشی از کار و روند کاهشی آسیب‌های شغلی و شدت حوادث ناشی از کار در کشور گفت: این مهم در شرایطی حاصل شد که از دوجهت به شدت در تنگنا بودیم؛ از یکسو تعداد کم بازرسان کار و عدم تناسب تعداد آن با تعداد کارگران مشمول قانون کار در مقایسه با نرم جهانی و دیگری‌ عدم امکان تأمین تجهیزات مورد نیاز بازرسان کار به دلیل محدودیت‌های بودجه‌ای است.

 

شاکرمی با تاکید بر حضور بازرسان کار در کارگاه‌های مشمول قانون کار و تشخیص صحیح و به موقع نواقص و ابلاغ در محل کارگاه پس از بازدید خاطرنشان کرد: این موضوع نیز یکی از برنامه‌های معاونت روابط کاراست که کاهش زمان ابلاغ نواقص به کارفرمایان را به دنبال دارد.

 

وی افزود: این اقدام با تحقق منابع بودجه‌ای و تأمین تجهیزات الکترونیکی مورد نیاز بازرسان کار که در دست پیگیری است، اجرایی می‌شود.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به دلایل عمده وقوع حوادث ناشی از کار گفت: دو دلیل عمده‌ عدم اجرای ماده 87 قانون کار از سوی دستگاه‌های اجرایی و ایجاد و توسعه کارگاه‌ها بدون توجه به این ماده به رغم ابلاغ بخشنامه و مکاتبات عامل اصلی این حوادث است.

 

وی گفت: یکی دیگر از این عوامل، عدم استفاده از فناوری‌های روز در مسائل استخراج معادن به ویژه ذغال سنگ است که در صورت رعایت این دو موضوع ما شاهد حوادث ناگوار به وقوع پیوسته در سال‎های اخیر نبودیم.

 

* 70درصد حوادث ناشی از کار منجر به فوت در بخش معدن مربوط به معادن ذغال سنگ است.

علی مظفری، دبیر شورای‌عالی حفاظت فنی و مدیرکل بازرسی کاربا ارائه گزارش عملکرد شورای عالی حفاظت فنی در سال 1399 و گزارش تحلیلی مشاغل سخت و زیان‌آور گفت: کاهش نرخ حوادث ناشی از کار و آسیب‌های شغلی در سال‌های اخیر، حاکی از روند مثبت اقدامات صورت گرفته به رغم چالش‌های اقتصادی در کارگاه‌های کشور است.

وی در ادامه افزود: بیشترین معضلات در باب حوادث ناشی از کار مربوط به مشکلات کارگاه‌های معدنی و به ویژه معادن ذغال سنگ است که به روش سنتی و قدیمی استخراج صورت می‌گیرد.

 

مظفری تصریح کرد: این فرآیند از مخاطرات بسیاری برخوردار بوده و به دلیل ضعف کارفرمایان در به روزرسانی تجهیزات، محدودیت‌ها و شرایط اقتصادی همچنان به عنوان یکی از نقاط آسیب‌پذیر در حوزه حوادث مطرح است.

به گفته مظفری؛ حدود 70 درصد حوادث ناشی از کار منجر به فوت در بخش معدن مربوط به معادن ذغال سنگ است که به اصلاح ساختارهای سنتی استخراج به روش‌های مدرن و مکانیزه نیاز است و باید از طریق سرمایه‌گذاری و به روزرسانی روش‌های استخراج این مشکلات مرتفع شوند.

 

در این نشست، به منظور تکمیل سامانه ثبت الکترونیکی و بررسی پرونده متقاضیان، اعتبار پروانه‌های یاد شده برای اشخاص حقیقی و حقوقی با اخذ رای اعضا با تمدید مجدد اعتبار پروانه مشاوران و خدمات دهندگان حفاظت فنی و ایمنی تا پایان شهریور ماه 1400 موافقت شد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار