ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

احتمال افزایش شهریه مدارس غیردولتی

رئیس اداره مشارکت‌های مردمی اداره آموزش و پرورش استان یزد از احتمال افزایش شهریه مدارس غیردولتی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 25
کد خبر: ۹۶۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر شیبانی، رئیس اداره مشارکت های مردمی اداره آموزش و پرورش استان یزد، درباره خبر‌های منتشر شده مبنی بر افزایش شهریه مدارس غیردولتی گفت: مدارس غیردولتی، مجموعه خصوصی بوده و مجبور هستند بر خلاف ساز و کار‌های دولتی همه امکانات و تجهیزات و نیروی انسانی را خودشان تامین کرده و پاسخگوی نیاز مجموعه باشند.

 

او با اشاره به اینکه شهریه قطعی مدارس غیردولتی هنوز در سامانه‌های وزارت آموزش و پرورش اعلام نشده است، افزود: فرآیند اعلام شهریه این مدارس بدین صورت است که اطلاعاتی درباره فضا و امکانات و نیروی انسانی از سوی مدارس در سامانه ثبت و این اطلاعات پس از بررسی به اداره کل آموزش و پرورش و وزارتخانه ارسال شده و سرانجام شهریه از سوی سامانه مشارکت‌های وزارت آموزش و پرورش تعیین و به مدارس اعلام می‌شود.

 

شیبانی ادامه داد: گرچه شهریه سال جدید تحصیلی هنوز اعلام نشده است، اما مدارس بر اساس قوانین و ضوابط مجاز به پیش ثبت نام و دریافت شهریه هستند که قطعا شهریه با توجه به شرایط کنونی جامعه افزایش خواهد یافت.

رئیس اداره مشارکت‌های مردمی اداره آموزش و پرورش درباره شاخص‌های افزایش شهریه تصریح کرد: فضا، امکانات، نیروی انسانی، مسائل پرسنلی و زیرساخت‌های مورد نیاز به ویژه در شرایط کرونایی در کنار تورم سبب می‌شود تا مبلغ شهریه افزایش یابد.

 

او ادامه داد: موسسان باید پوستر شهریه مصوب را نصب کرده و به اطلاع خانواده‌ها برسانند. اگر مبلغی مازاد بر شهریه مصوب گرفته شود، خانواده‌ها می‌توانند این موضوع را به واحد بازرسی اعلام کرده تا با این مدارس برخورد شده و مبلغ عودت داده شود./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار