یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

نماینده ایران: غرب به دنبال تطهیر گروهک تروریستی منافقین است

نماینده ایران: غرب به دنبال تطهیر گروهک تروریستی منافقین است رایزن نمایندگی ایران در دفتر سازمان ملل در ژنو در پاسخ به مطلب منتشر شده در نیوزویک عنوان کرد: گروهک منافقین کماکان ماهیت تروریستی خود را حفظ کرده، اما غرب تلاش می کند این گروهک را تطهیر کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 25
کد خبر: ۹۶۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر مجله نیوزویک به مناسبت برگزاری نشست گر‌وهک تروریستی منافقین در تاریخ ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۰، در گزارشی به قلم دیوید برننان (DAVID BRENNAN) ، با بررسی سوابق و عملکرد تروریستی گروهک منافقین تلاش کرد از زبان عناصر وابسته به این گروهک به اتهامات وارده به منافقین پاسخ دهد.

در همین خصوص نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در ژنو با ارسال بیانیه ای برای نشریه نیوزویک تاکید کرد که گروهک منافقین همچنان ماهیت تروریستی خود را حفظ کرده و در ترور دانشمندان هسته ای ایران با رژیم صهیونیستی همکاری کرده است.


«بهرام حیدری» رایزن نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در ژنو، برگزاری نشست گروهک تروریستی منافقین در تاریخ ۱۹ تیرماه ۱۴۰۰ را نشان دهنده عمق انحطاط سیاسی آمریکا و ورشکستگی سیاسی و اخلاقی مخالفان جمهوری اسلامی ایران خواند که به راحتی فریب چنین فرقه تروریستی منفور و رقت انگیز که مرتکب جنایات تروریستی نظیر ترور، بمبگذاری و خرابکاری شده و جان هزار نفر از ایرانیان را گرفته اند، را می خورند.

 

رایزن نمایندگی ایران در ژنو افزود: منافقین ماهیت تروریستی خود را کماکان حفظ کرده و به انجام ترورها در داخل ایران از جمله ترور دانشمندان ایرانی در تبانی با رژیم اسرائیل ادامه داده است. با این حال آمریکا و اتحادیه اروپا تلاش کرده اند که ماهیت تروریستی این فرقه تروریستی را نادیده گرفته و تطهیر کنند و از آن به عنوان اهرم فشاری علیه ایران استفاده کنند.

 

رایزن نمایندگی ایران در ژنو همچنین اتهامات وارده علیه اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی زندانی در بلژیک را رد کرد و این اتهامات را بسیار دور از حقیقت خواند.

وی اتهام زنی‌ها علیه اسدالله اسدی را توطئه ای طراحی شده از جانب گروهک منافقین و برخی سرویس ها خواند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار