هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

تداوم حضور نظامی آمریکا در سوریه

تداوم حضور نظامی آمریکا در سوریه دولت آمریکا در حال خارج کردن تمامی نیروهای خود از افغانستان بوده و به طور رسمی ماموریت نیروهای خود در عراق را به حالت استشاری تبدیل کرده اما عملیات ارش آمریکا در سویه بدون تغییر خواهد ماند و مقام‌های آمریکایی انتظار دارند انتشار دارند صدها نظامی این کشور همچنان در سوریه باقی خواهند ماند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 28
کد خبر: ۹۶۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک نشریه آمریکایی خبر داد که ارتش این کشور قصد ندارد تغییری در وضعیت خود در سوریه دهد و نظامیان آمریکایی در سوریه باقی خواهند ماند.



نشریه آمریکایی پولیتیکو در گزارشی با اشاره به این موضوع نوشت: «حدود 900 نظامی آمریکا در سوریه باقی خواهند ماند تا به حمایت و ارائه مشاوره به نیروهای دموکراتیک سوریه در مبارزه با داعش ادامه دهند».

 

یک مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود در همین باره گفت: «در حال حاضر هیچگونه تغییری را در ماموریت نیروهای آمریکایی در سوریه پیش بینی نمی‌کنم».

 

در حالی که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا به دنبال پایان «جنگ‌های بی پایان» در عراق و افغانستان است اما عملیات بی سرو صدای پنتاگون در سوریه همچنان جریان دارد. پس از هفت سال جنگ و دو تلاش توسط «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا برای خروج نیروهای آمریکایی از سوریه، مقامات دولتی و نظامی آمریکا به پولیتیکو گفتند که دولت در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای ایجاد تغییر در عملیات نظامی آمریکا درسوریه ندارد.

 

یک مقام ارشد دولت آمریکا نیز گفت: «در سوریه، ما در حال حمایت از نیروهای دموکراتیک سوری در مبارزه علیه داعش هستیم. این کاملا موفقیت آمیز بوده و چیزی است که ادامه خواهیم داد».

 

تایید این موضوع پس از آن حاصل شد که بایدن و «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق روز دوشنبه اعلام کردند که ماموریت نیروهای آمریکایی در عراق تا پایان سال جاری از نبرد به استشاری تبدیل خواهد شد و نیروهای آمریکایی در عراق ماموریت مشابهی خواهند داشت: کمک به نیروهای محلی در مبارزه با داعش.

 

یک مقام نظامی نیز گفت که طی یک سال گذشته چه در عراق یا در سوریه، هیچ نیروی آمریکایی،‌ نیروهای محلی را در نبردها همراهی نکرده است. از سال 2014،‌ هدف ایجاد ظرفیت برای نیروهای محلی در هر دو کشور برای مبارزه با داعش به طور مستقل بوده که تغییر عمده‌ای در عملیات آمریکا در عراق از سال 2003 تا 2011 به شمار می‌آید.

 

این مقام آمریکایی اضافه کرد: «همانند عراق، نیروهای دموکراتیک سوریه نیز، عملیات علیه داعش را در سوریه به پیش می‌برند و آمریکا و نیروهای ائتلاف نیز از دور از آنها حمایت می‌کنند».

 

به طور مثال، در در 21 جولای، نیروهای دموکراتیک سوریه حمله‌ای را علیه داعش در حسکه انجام دادند که طی آن یک نفر کشته شد. نیروهای ائتلاف در حمایت از نیروهای دموکراتیک دو حمله هوایی به ساختمانی انجام دادند تا اطمینان حاصل شود که تهدید تروریست‌ها از بین رفته است. در این حمله هیچ نیروی آمریکایی یا ائتلاف مشارکت نداشته‌اند.

 

با این وجود،‌ نیروهای آمریکایی در سوریه طی هفته‌های اخیر با حملاتی مواجه بودند. نیروهای آمریکایی در میدان نفتی «العمر» در شرق سوریه روز هفتم جولای با یک پهپاد مورد حمله قرار گرفتند و در حادثه دیگری که روز 28 ژوئن روی داد، چندین راکت به سوی آنها شلیک شد.

 

پولیتیکو نوشت که این حملات علیه نیروهای آمریکایی چه در عراق و چهع در سوریه با هدف افزایش تلاش‌ها برای خروج آمریکا از منطقه صورت می‌گیرد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار