نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق

امنیت کامل مرزهای شرقی کشور

جانشین فرمانده سپاه از امنیت کامل مرزهای شرقی کشور خبر داد و گفت که تاکنون هیچ مشکلی مخصوصاً در مرزهای شرقی کشور نداشته‌ایم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 01
کد خبر: ۹۷۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر دریادار پاسدار علی فدوی جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: قوت سپاه، بسیج و نیروهای مسلح به‌گونه‌ای است که تمام جهان می‌دانند که نمی‌توانند کوچک‌ترین خللی در امنیت جمهوری اسلامی ایران به وجود آورند.

فدوی خاطر نشان شد: وقتی که آمریکایی‌ها به این نتیجه رسیده‌اند و می‌دانند که در عرصه نظامی مقابل جمهوری اسلامی ایران نمی‌توانند به پیروزی برسند و همواره با شکست مواجه می‌شوند، دیگر کشورها و مجموعه‌ها حساب کار خودشان را می‌کنند.

 

مرزهای جمهوری اسلامی ایران در امنیت کامل هستند

جانشین فرمانده سپاه با بیان اینکه مقام معظم رهبری می‌فرمایند «زمانی که ما به قله برسیم، دشمنی‌ها نیز تمام می‌شود»، از این رو ما نیز به این سمت حرکت می‌کنیم و هر روز به این هدف نزدیک‌تر می‌شویم، تصریح کرد: مرزهای جمهوری اسلامی ایران در امنیت کامل هستند و تاکنون هیچ مشکلی مخصوصاً در مرزهای شرقی کشور نداشته‌ایم و با اقتدار و توانمندی‌هایی که وجود دارد در خصوص مرزها و مجموعه‌ای بالاتر نیز مشکلی به وجود نمی‌آید.

وی پیرامون حضور پرشور گروه‌های جهادی در عرصه‌های خدمت‌رسانی گفت: قطعاً هر حرکتی که به خیل بی‌انتهای مردم متصل باشد دارای خیر و برکت است از طرف دیگر بسیج نشان داده است که در همه عرصه‌ها پای‌کار است و زمانی که یک اتفاق برای هم‌وطنشان می‌افتد دیگر آرام نمی‌گیرند تا آن گرفتاری را از بین ببرند یا از آن کم کنند.

 

حضور 42 هزار گروه جهادی ثبت شده در بسیج

جانشین فرمانده سپاه از حضور 42 هزار گروه جهادی ثبت شده در بسیج خبر داد و افزود: کرونا تمام جهان را دچار مشکل کرده است اما در کشور ما هیچ‌گاه از مشکلاتی که برای دیگر کشورها به وجود آمد به وجود نیامده است زیرا ما مردم مسلمانی داریم که کمک کردن به هم نوع را بالاترین فریضه می‌دانند.

 

مجلس شورای اسلامی پای‌کار گروه‌های جهادی آمد

فدوی ادامه داد: خوشبختانه مجلس شورای اسلامی پای‌کار گروه‌های جهادی آمده است و امسال منابع مالی که این گروه‌ها برای کارهای بزرگ نیاز دارند را پیش‌بینی کرده است و انشاالله با شروع به کار آقای رئیسی، دولت نیز پای‌کار خواهد آمد و گرفتاری‌های موجود به زودی حل می‌شوند.

 

«بسیج سازندگی» به «بسیج جهاد سازندگی» تغییر می‌کند

وی با بیان اینکه به زودی اسم بسیج سازندگی به بسیج جهاد سازندگی تغییر می‌کند، گفت: با حل شدن مشکلات کشور با تلاش خیل عظیم مردم و گروه‌های جهادی، مردم فراموش می‌کنند که کشور مشکلاتی همچون مشکل آب داشته است از طرف دیگر حضور پررنگ جوانان در عرصه‌های جهادی دارای خیرات فراوانی است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار