مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند

سلامی: جریمه برای کنترل بیماری بازدارنده نیست

فرمانده کل سپاه گفت: از فردا در سراسر کشور اجرای موثر و کاملا مستمر و قوی طرح محله محور حاج قاسم سلیمانی با همکاری سازمان بسیج مستضعفان و سپاه‌های استانی سپاه پاسداران و دستگاه‌ها و نهادهای بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت آغاز شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 11
کد خبر: ۹۸۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه در پایان نشست ویژه ستاد مقابله با کرونا استان تهران در جمع خبرنگاران گفت:‌ آنچه که در این جلسه تصمیم گیری شد این بود که از فردا در سراسر کشور اجرای موثر و کاملا مستمر و قوی طرح محله محور حاج قاسم سلیمانی با همکاری سازمان بسیج مستضعفان و سپاه‌های استانی سپاه پاسداران و دستگاه‌ها و نهادهای بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت آغاز شود.

 

وی افزود:‌علاوه بر این تاکید شد که ظرفیت‌های وسیع برای گسترش واکسیناسیون انجام شود و در همین راستا سپاه این آمادگی را دارد که هرچه واکسن در اختیار ما قرار گیرد ما نیز مراکز واکسیناسیون را گسترش دهیم و از سوی دیگر مراکز موجود را نیز با افزایش ساعات کاری به دو شیفت و سه شیفت در خدمت امر واکسیناسیون در کشور قرار دهیم.

 

سرلشکر سلامی گفت: ما منتظر هستیم که ستاد ملی کرونا در رابطه با تعطیلات تصمیم بگیرند و اگر در این رابطه تصمیم اساسی گرفته شد، نیروهای انتظامی، بسیج و وزارت بهداشت و همه دستگاه‌هایی که در مسئله اجرای کامل ضوابط مرتبط با این تعطیلات پای کار باشند.

 

فرمانده کل سپاه گفت: در عین حال عامل اصلی مقابله با این خطر خود مردم هستند و اگر مردم همکاری کنند و مسئولان امر نیز تمام تلاش خود را به کار گیرند می‌توانیم از این اوج بیماری نیز عبور کنیم و شرایط با ثباتی را داشته باشیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار