رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

عراقچى: توقیف منابع ارزی ایران غیرقابل قبول است

عراقچى: توقیف منابع ارزی ایران غیرقابل قبول است معاون سیاسی وزیر امور خارجه در دیدار قائم مقام وزیر خارجه کره جنوبی برقراری هر نوع ارتباط بین منابع ارزی بلوکه شده ایران با مذاکرات برجام را غیر قابل قبول خواند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 04
کد خبر: ۹۷۶۹۶

به گزارش راهبرد معاصر «چوی جونگ کان» قائم مقام وزیر خارجه کره جنوبی و فرستاده ویژه رئیس جمهور این کشور که به منظور شرکت در مراسم تحلیف آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور جدید جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده است، امروز (چهارشنبه) ۱۳ مرداد ماه با سیدعباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه در محل وزارت امور خارجه دیدار و در خصوص تحولات روابط دوجانبه و برجام گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.

این دیپلمات کره‌ای عملیاتی شدن برجام را به نفع همه و از جمله دولت کره خواند و بار دیگر حمایت کشورش را از این توافق اعلام کرد.

 

سید عباس عراقچی هم در این دیدار با اشاره به مشکلات موجود در مناسبات دوجانبه و از جمله توقیف منابع ارزی ایران در بانک‌های کره‌ای، برقراری هر نوع ارتباط بین این منابع با مذاکرات برجام را غیر قابل قبول و نشان‌دهنده سوءاستفاده آمریکا از این موضوع در جهت منافع سیاسی غیرمشروع خود برشمرد.

 

بدهی کره جنوبی به ایران در ازای خرید میعانات گازی در دو بانک این کشور، مجموعاً به ارزش هفت میلیارد دلار است که از سپتامبر ۲۰۱۸ میلادی (شهریورماه ۱۳۹۷) به بهانه تحریم‌های آمریکا پرداخت نشده است. از آن زمان تاکنون سفرهایی بین مقامات دو کشور انجام و رایزنی‌هایی صورت گرفت که آخرین سفر در این خصوص در سطح نخست‌وزیر کره جنوبی انجام شد، ولی عملاً پس از آن هم هیچ تحولی رخ نداد.

 

* کره مصمم به رفع محدودیت از منابع ارزی ایران در این کشور/ امیدواری به توسعه مناسبات در دولت جدید ایران

چوی جونگ کان با اشاره به سه بار سفر خود به تهران ظرف مدت کمتر از ٦ ماه، آن را ناشی از اراده و خواست دولت کره برای توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران ذکر و تأکید کرد که دولت کره مصمم  است همه تلاش خود را برای حل مشکلات و از جمله رفع محدودیت از منابع ارزی ایران در این کشور به کار گیرد.

مقام کره‌ای ابراز امیدواری کرد که روابط دو کشور در دوران ریاست جمهوری آیت‌الله رئیسی بر پایه منافع متقابل توسعه یابد.

وی ابراز امیدواری کرد که دولت کره در آینده نزدیک میزبان وزیر امور خارجه جدید جمهوری اسلامی ایران در سئول باشد.

 مراسم تحلیف آیت‌الله رئیسی فردا (پنجشنبه) ساعت ۱۷ در صحن علنی مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود.

پیش از این اعلام شده بود که قائم مقام وزیر خارجه کره جنوبی برای شرکت در این مراسم به تهران سفر می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار