سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

هشدار صریح فرمانده کل سپاه به صهیونیست ها

هشدار صریح فرمانده کل سپاه به صهیونیست ها سرلشکر سلامی با تاکید بر اینکه قدرت دفاعی و تهاجمی ما برای واکنش های سخت به هر دشمنی کاملاً آماده است، گفت: صهیونیست‌ها متوجه پیامد حرف‌هایشان باشند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 04
کد خبر: ۹۷۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ظهرامروز(چهارشنبه) به منظوربازدید از روند آمادگی های دفاعی و رزمی یگان های نیروی دریایی سپاه مستقر در سواحل نیلگون خلیج فارس و تنگه راهبردی هرمز به جنوب کشور سفر کرد.

 

سرلشکر سلامی در حاشیه این بازدید با اشاره به لفاظی‌های اخیر صهیونیست ها علیه ایران اسلامی گفت: دشمنانی که این روزها در مورد نظام مقدس جمهوری اسلامی با الفاظ تهدید آمیز صحبت می کنند؛ به ویژه رژیم غاصب صهیونیستی باید به این درک از واقعیت قدرت تهاجمی و دفاعی جمهوری اسلامی ایران و سپاه برسند که در سیاست ها و راهبردهای دفاعی ما هیچ گونه عملی، از هیچ دشمنی، در هیچ نقطه‌ای با هیچ مقیاسی نیست که قابل تحمل باشد و ما را وادار به واکنش های سرسختانه و قاطعانه نکند.

 

سرلشکر سلامی با تاکید بر اینکه قدرت دفاعی و تهاجمی ما برای واکنشهای سخت به هر دشمنی کاملاً آماده است، اظهار کرد: ما برای هر سناریویی آمادگی داریم و همان‌گونه که امروز بخشی از این آمادگی ها در کرانه های خلیج نیلگون همیشه فارس مشاهده شد ؛این آمادگی ها در عرصه های مختلف قدرت دفاعی ما وجود دارد.

 

وی با تاکید بر اینکه این روزها به همه اجزای قدرت خود سر می زنیم، تصریح کرد :امروز سامانه های موشکی، پدافندی، قدرت های دریایی و پهپادی و نیروهای زمینی ما در سطحی از آمادگی های فوق العاده به سر می‌برند که می‌توانند هر تهدیدی را با هر مقیاسی ، در هر نقطه ای پاسخ دهند.

 

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه اگر ناامنی وجود دارد؛ ریشه در سیاست‌های تجاوزکارانه دشمنان ما دارد گفت: دشمنان ما باید بدانند فصل این مسئله گذشته که بتوانند در نقطه‌ای منافع یا نیروهای ما را تهدید کنند اما با عکس‌العملی مواجه نشوند.

 

سرلشکر سلامی در پایان با تاکید بر اینکه پیام ما نه یک پیام دیپلماتیک بلکه پیامی میدانی است و ما در میدان صحبت می‌کنیم،گفت: کسانی که با ادبیات تهدید آمیز علیه ما صحبت می کنند _ از جمله نخست وزیر رژیم صهیونیستی و سایر مقامات این رژیم متوجه پیامدهای خطرناک حرف‌هایی که می‌زنند باشند و در محاسبات شان دقت لازم را به عمل آورند./فارس

کلمات کلیدی: حسین سلامی سپاه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار