بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

ترکیه: نمی گذاریم تحریم ها به روابطمان با ایران صدمه بزند

وزیر حمل‌ونقل ترکیه گفت: تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا نسبت به ایران با توجه به موازین حقوقی و بین‌المللی آسیب چندانی به روابط دو کشور نمی‌زند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 29
کد خبر: ۹۷۷۷

به گزارش راهبرد معاصر ، جابر تورهان در اجلاس کمیسیون مشترک حمل‌و‌نقل ایران و ترکیه، اظهار کرد: تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا نسبت به ایران با توجه به موازین حقوقی و بین‌المللی آسیب چندانی به روابط دو کشور نمی‌زند. گذشته از آن نه‌فقط در بُعد دوجانبه بلکه در حوزه همکاری‌ بین دو کشور و کشورهای ثالث برای تحقق اهداف اقتصادی باید به آن توجه کرد.

 

وی افزود: از اینکه روابط دو کشور در چارچوب همکاری‌های دوجانبه به‌شکل روزافزونی در حال گسترش است، خرسندیم و دو کشور صاحب اراده برای گسترش روابط در راستای تقویت و تأمین منافع همدیگر هستند.

 

وی با اشاره به دیدار با محمد اسلامی در جریان دیدار رئیس جمهوری دو کشور تصریح کرد: موضوعاتی در آن دیدار مطرح شد که در این دوره از اجلاس به‌روی همان موضوعات تأکید داشتیم. در همان دیدار رؤسای جمهور دو کشور دستورات لازم به وزرای خود برای توسعه همکاری‌های دوجانبه در تمام حوزه‌ها را دادند که مورد پیگیری وزرا قرار گرفت.

 

وی گفت: در چارچوب وظایف تعریف‌شده برای گسترش همکاری‌ها به‌دنبال تقویت روابط بر پایه حسن همجواری در این اجلاس حضور داریم و این گام‌هایی که در راستای تقویت روابط برداشته شده این ویژگی را دارد که بتوانیم به حجم تجاری 30میلیارد دلاری بین دو کشور برسیم.

 

وزیر حمل‌ونقل ترکیه گفت: راه‌های مواصلاتی و حمل‌و‌نقلی بین دو کشور وجود دارد که این راه‌های مواصلاتی می‌توانند در راستای رفع مشکلات دو کشور اهمیت زیادی داشته باشند و در سایه این اراده مشترک امروز جامع‌ترین نشست در حوزه حمل‌و‌نقل بین دو کشور برگزار شد و کمیسیون مشترک حمل‌و‌نقلی ایجاد شد و در آن تمام کارشناسان مرتبط حضور داشتند.

 

تورهان با اشاره به تفاهمات ریلی ایران و ترکیه افزود: در حوزه حمل‌و‌نقل ریلی کمیته‌ای تشکیل و در آن تصمیمات مهمی بین مقامات و مسئولان اتخاذ شد که این تفاهمات منجر به پایداری در حوزه حمل‌و‌نقل ریلی هم در بخش مسافر و هم در بخش بار می‌شود.

 

وی یکی از مهمترین توافقات را افزایش حمل‌و‌نقل بار از طریق ریل بین دو کشور به یک میلیون تن اعلام کرد و با اعلام این که ماه آینده در ترکیه نشستی در این باره برگزار می‌شود، یادآور شد: طبق این تفاهم‌نامه با کشورهای مشترک المنافع ایران و ترکیه می‌توانند تردد سهل‌ و سریع‌تری داشته باشند و در این باره هم کمیته مشترکی تشکیل می‌شود. درباره انجام حمل‌ونقل ترکیبی هم تفاهماتی انجام شد و از دیگر تفاهمات ما بحث سیستم‌های کشف و امداد ماهواره‌ای بین دو کشور بود.

 

وی با تأکید به اینکه شرایط سختی در منطقه حاکم است تصریح کرد: هر همکاری بین دو کشور نه‌فقط در راستای تأمین منافع دو کشور است بلکه از نظر منطقه‌ای هم می‌تواند یک رفتار و گام معناداری باشد. فعالیت‌های ایران و ترکیه در پرتو این حقیقت گسترش می‌یابد و از اینکه امروز هشتمین اجلاس دوجانبه بین ایران و ترکیه برگزار می‌شود خرسندم و امیدوارم باز هم به‌بهانه‌های مختلف کنار هم باشیم.

 

وزیر حمل‌ونقل ترکیه در آغاز این نشست همدردی کشور ترکیه با مصیبت‌دیدگان حادثه سیل را اعلام کرد و برای کسانی که جان خود را در حادثه سیلاب از دست داده‌اند طلب مغفرت کرد.

ارسال نظر