سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند خبر مهم هواشناسی برای پاییز و زمستان / بارش‌ها بیشتر می‌شود / دما ۴ درجه بالا می‌رود

محسنی اژه‌ای: قوه قضائیه با تمام توان برای مبارزه با فساد در کنار دولت است

محسنی اژه‌ای: قوه قضائیه با تمام توان برای مبارزه با فساد در کنار دولت است رئیس قوه قضائیه در مراسم تحلیف رئیس جمهوری گفت: قوه قضاییه برای کمک به دولت و گسترش عدل و عدالت و حمایت از حقوق مردم و از آزادی های مشروع و مبارزه با فساد آمادگی لازم را دارد و با تمام توان کمک خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 05
کد خبر: ۹۷۷۹۱

به گزارش راهبرد معاصر حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه در مراسم تحلیف آیت الله رئیسی به عنوان سیزدهمین رئیس جمهور اسلامی ایران ضمن تشکر از مردم ایران تصریح کرد: مردم با وجود همه تلاشی که دشمنان و بدخواهان کردند، در ۲۸ خرداد سال ۱۴۰۰ پای صندوق‌های رای حاضر شدند و یک بار دیگر برگ زرینی را بر افتخارات ملت مسلمان و متدین و انقلابی افزودند و فردی که شایسته و مورد نظر آن‌ها بود را برای یک دوره چهار ساله جهت اجرای مسائل حکومت انتخاب کردند. برای آن‌ها عزت و سربلندی را از خداوند خواستارم.

محسنی اژه‌ای ضمن تشکر از همه برگزار کنندگان انتخابات که شرایط امن و آرام و اطمینان بخشی را برای اخذ آرای مردم و صیانت از آرای آن‌ها فراهم کردند، اظهار داشت: از همه کسانی که در دوره‌های مختلف ریاست جمهوری، خدمت صادقانه به نظام و مردم داشته‌اند، تشکر می‌کنم. مردم با انتخابشان، قدرت و مسئولیت بزرگی را به دوش رئیس جمهور می‌گذارند و رئیس جمهور طبق قانون اساسی، عالی‌ترین مقام کشور پس از مقام معظم رهبری است و مسئولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه - به جز در اموری که به رهبری مربوط می‌شود- را بر عهده دارد.

رئیس قوه قضاییه افزود: این قدرت قانون و مسئولیت، امانتی است که به رئیس جمهور سپرده شده و رئیس جمهور امروز در پیشگاه قرآن کریم و در خانه ملت و مجلس شورای اسلامی، با حضور رئیس قوه قضاییه و شورای محترم نگهبان به خداوند قادر متعال سوگند یاد می‌کند که پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی کشور باشد و همچنین سوگند یاد می کند که همه استعداد و صلاحیت خود را برای انجام مسئولیت به کار گیرد و خود را وقف خدمت به مردم و اعتلای کشور نماید.

محسنی اژه‌ای ابراز امیدواری کرد که رئیس جمهور با کمک سایر قوا و نخبگان و مردم در این مسئولیت خطیر بیش از پیش موفق باشد و همانگونه که در روز تنفیذ مطرح کرده است، هر چه سریع تر در رفع مشکلات مردم، ایجاد اشتغال، کنترل بازار، کاهش نرخ تورم، کاهش گرانی سرسام آور و حمایت از تولید داخلی و سرمایه گذاری اقدام عاجلی داشته باشد.

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه رئیس جمهور همچنین در از بین بردن زمینه فساد، رانت و تبعیض و اصلاح ساختارهای پیچیده اداری اقدام لازم به عمل آورد، بیان داشت: امیدوارم رئیس جمهور نسبت به اجرای همه اصول قانون اساسی مخصوصا بندهای 16 گانه اصل سوم قانون اساسی و اصولی که حقوق آحاد جامعه را تامین می کند، اهتمام لازم داشته باشد.

محسنی اژه‌ای با تاکید بر اینکه قوه قضاییه برای کمک به دولت و گسترش عدل و عدالت و حمایت از حقوق مردم و از آزادی های مشروع و مبارزه با فساد آمادگی لازم را دارد و با تمام توان کمک خواهد کرد، گفت: همچنین دستگاه قضا در مبارزه بی امان با فساد در ساحت‌های مختلف جدی تر از همیشه خواهد بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار