عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

مرز ایران و افغانستان بسته شد

معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان اعلام کرد که به دلیل درگیری های افغانستان مرز ایران و افغانستان بسته شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 06
کد خبر: ۹۷۸۶۶

به گزارش راهبرد معاصر محمدهادی مرعشی از بسته شدن مرز ایران و افغانستان در محدوده پایانه مرزی "میلک" شمال استان در پی کشیده شدن درگیری‌های افغانستان به مناطق هم‌مرز با سیستان و بلوچستان خبر داد.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: شب گذشته بخش عمده شهر زرنج مرکز ولایت نیمروز کشور افغانستان توسط طالبان تصرف شد و این شرایط به نحوی بود که این شهر تا مرحله سقوط پیش رفت اما در ادامه با رسیدن نیروهای کمکی طالبان عقب‌نشینی کرد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر شرایط در مرز آرام و تحت کنترل است اما با این حال نیروهای ارتش، مرزبانی و انتظامی در مرز مستقر هستند و تحرکات احتمالی را رصد می‌کنند.

 

تجار تا اطلاع ثانونی محموله‌ای ارسال نکنند

معاون اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان همچنین اظهار داشت: تحولات سیاسی افغانستان و گسترش دامنه درگیری‌های داخلی این کشور بر برخی مناطق مرزی تاثیر گذاشته طوری که پایانه مرزی "میلک" از شامگاه گذشته تعطیل شد.

تیمور باقری افزود: برای جلوگیری از هرگونه مشکل برای فعالان اقتصادی، با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی مستقر در پایانه مرزی "میلک‌" از تجار خواسته شده تا اطلاع ثانوی از ارسال حامل‌های صادراتی و ترانزیتی که قصد خروج از پایانه مرزی میلک‌ را دارند، خودداری کنند. در این راستا خروج کامیون‌های ایرانی و ترانزیتی به سمت افغانستان تا اطلاع بعدی امکانپذیر نخواهد بود.

وی تصریح کرد: کامیون‌های ایرانی و محموله‌های تجاری که در حال بازگشت از افغانستان هستند امکان ورود به کشور را با هماهنگی‌های انجام شده دارند، اما امکان خروج از ایران برای وسایل نقلیه ایرانی وجود ندارد.

باقری گفت: امیدواریم این موضوع طولانی مدت نباشد و بنای ما نیز بر این است که در تجارت با کشور افغانستان وقفه‌ای ایجاد نشود و فعالان اقتصادی بتوانند به کار خود ادامه دهند.

معاون اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان با بیان اینکه پایانه مرزی میلک در محدوده شهرستان هیرمند و در همسایگی‌ ولایت نیمروز افغانستان قرار دارد، خاطرنشان کرد: کشور افغانستان دریچه ارتباط با کشورهای آسیای میانه است و وجود پایانه مرزی میلک در این نقطه از استان سبب صدور حجم قابل ملاحظه‌ای کالا از این مرز شده است./تسنیم

کلمات کلیدی: ایران افغانستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار