گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

رایزنی ایران با نماینده گوترش درباره افغانستان

نماینده ویژه ایران در امور افغانستان به همراه اتمر و عبدالله با نماینده گوترش درباره افغانستان رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 08
کد خبر: ۹۸۰۸۶

به گزارش راهبرد معاصر «محمدابراهیم طاهریان فرد» نماینده ویژه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان امروز (یکشنبه) با «ژان آرنو» نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد در امور افغانستان که در رأس هیأتی جهت رایزنی در خصوص مسائل افغانستان به تهران سفر کرده است، دیدار و گفتگو کرد.

 

در این دیدار، آخرین تحولات جاری افغانستان از جمله روند صلح و مذاکرات بین الافغانی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ژان آرنو همچنین امروز با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه دیدار کرد. ظریف در این دیدار آمادگی ایران برای کمک و تسهیل گفتگوهای بین الافغانی را اعلام کرد.

 

طاهریان فرد همچنین امروز در تماس تلفنی با «عبدالله عبدالله» رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان در خصوص آخرین وضعیت جاری در افغانستان و روند صلح و گفتگوهای بین الافغانی رایزنی و تبادل نظر کرد.

 

عبدالله عبدالله ضمن تشکر از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر حمایت و تسهیل روند صلح افغانستان، اهمیت تداوم این حمایت ها را مورد تاکید قرار داد.

به گزارش فارس، نماینده ویژه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان همچنین با «محمد حنیف اتمر» وزیر امور خارجه افغانستان از طریق تماس تلفنی گفتگو کرد.

 

در این گفتگو، طرفین در خصوص آخرین تحولات افغانستان بحث و تبادل نظر کردند. همچنین در زمینه اهمیت روندهای جاری صلح افغانستان به ویژه تداوم گفتگوهای بین الافغانی در تهران رایزنی و مذاکره صورت گرفت./فارس

کلمات کلیدی: افغانستان گوترش
مطالب مرتبط
ارسال نظر