تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

دیدار آیت الله رئیسی با رئیس حشدالشعبی

رئیس‌جمهور گفت: حشدالشعبی پشتوانه عظیمی برای توسعه و پیشرفت عراق و دفاع از مردم در برابر توطئه‌ها و نقشه‌های بیگانگان است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 06
کد خبر: ۹۷۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر سیدابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در دیدار «فالح الفیاض» رئیس سازمان حشدالشعبی عراق با تجلیل از نقش ارزشمند بسیج مردمی عراق در انسجام و یکپارچگی این کشور و دفاع از مردم در مقابل گروه‌های تروریستی، گفت: ابتکار مرجعیت در بسیج مردمی و ایجاد حشدالشعبی اقدام هوشمندانه‌ای بود که برکات فراوانی برای کشور و مردم عراق داشته و خواهد داشت.

وی، حمایت اقوام و گروه‌های مختلف عراق اعم از شیعه و سنی را، سرمایه بسیار ارزشمندی برای حشدالشعبی دانست و گفت: حشدالشعبی پشتوانه عظیمی برای توسعه و پیشرفت عراق و دفاع از مردم در برابر توطئه‌ها و نقشه‌های بیگانگان است، همچنان که در ایران نیز ایجاد بسیج مستضعفان با درایت حضرت امام (ره) برکات فراوانی برای نظام داشته و در حوزه دفاع، ارائه خدمات اجتماعی و کمک به دولت‌ها در مواجهه با بحران‌ها و مشکلات نقش بی‌بدیلی داشته است.

رئیس‌جمهور، همچنین با گرامیداشت یاد شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی‌المهندس، اظهار داشت: به برکت خون این شهیدان و سایر شهدای مقاومت، روابط دو ملت عمیق‌تر و مستحکم خواهد بود.

همچنین فالح‌الفیاض رئیس سازمان حشدالشعبی عراق نیز در این دیدار با تبریک انتخاب رئیسی، به تأثیر رشادت‌ها و خون پاک حاج قاسم سلیمانی در پیوند عمیق دو ملت ایران و عراق اشاره کرد و گفت: مردم عراق احترام خاصی برای حاج قاسم عزیز قائل هستند و ایشان به نماد رابطه قلبی دو ملت تبدیل شده است.

وی، تأسیس حشدالشعبی را از آثار و برکات جهاد دانست و گفت: امروز اغلب عراقی‌ها، حشدالشعبی را ضامن حاکمیت و بقای عراق و جلوگیری از به‌وجود آمدن دیکتاتوری در این کشور می‌دانند و توطئه‌های دشمنان برای حاکم کردن مجدد دیکتاتوری در عراق به برکت حشدالشعبی و مرجعیت خنثی شده است./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده