قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

آیت الله رییسی: ایران در حمایت از فلسطین تردیدی ندارد

رئیسی در دیدار دبیر کل جهاد اسلامی فلسطین با تاکید بر ضرورت حمایت از مردم مظلوم فلسطین در مقابل تجاوز و آدمکشی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در حمایت از فلسطین هیچ تردیدی ندارد و همواره از حق این مردم مظلوم دفاع خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 06
کد خبر: ۹۷۸۸۶

به گزارش راهبرد معاصر سیدابراهیم رئیسی در دیدار دبیر کل جهاد اسلامی فلسطین با تاکید بر ضرورت حمایت از مردم مظلوم فلسطین در مقابل تجاوز و آدمکشی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در حمایت از فلسطین هیچ تردیدی ندارد و همواره از حق این مردم مظلوم دفاع خواهیم کرد.

رئیس‌جمهوری ایران، «جهاد اسلامی» را مجموعه‌ای تاثیرگذار برای دفاع از حقوق مردم فلسطین دانست و گفت: امروز ابتکار عمل برای تعیین سرنوشت فلسطین در دستان مجاهدین و گروه های مقاومت است و این ابتکار عمل تا پیروزی نهایی ادامه خواهد یافت.

رئیسی با بیان این که پیروزی نهایی متعلق به جبهه حق است، اظهار داشت: جبهه باطل به رغم برخورداری از قدرت تسلیحاتی و مادی در مقابل جبهه حق در غزه مستاصل و درمانده است.

دبیر کل جهاد اسلامی فلسطین نیز در این دیدار با تبریک پیروزی آیت‌الله رئیسی از طرف مردم و مجاهدین فلسطین گفت: جمهوری اسلامی ایران در انتقال مسالمت‌آمیز قدرت به الگوی جهان تبدیل شده است؛ در حالی که چند ماه قبل شاهد درگیری در آمریکا برای انتقال قدرت بودیم.

زیاد نخاله خاطرنشان کرد: پیام سخنرانی شما در روز تحلیف حمایت از حق و عدالت و مظلومین بود و در این مسیر تا آزادسازی قدس شریف در کنار ایران اسلامی خواهیم بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار