برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

شیخ نعیم قاسم با آیت الله رئیسی دیدار و گفتگو کرد

شیخ نعیم قاسم با آیت الله رئیسی دیدار و گفتگو کرد رئیسی در دیدار نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان گفت: حزب‌الله لبنان امروز به الگویی موفق و فراگیر در مقاومت برابر استکبار تبدیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 07
کد خبر: ۹۷۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس‌جمهور در دیدار با قائم مقام دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت: حزب‌الله لبنان توانسته بازدارندگی مؤثری در برابر دشمن صهیونیستی، گروه‌های تکفیری و به طور کلی فتنه‌های آشکار و پنهان به نمایش بگذارد.

 

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور، عصر جمعه در دیدار "شیخ نعیم قاسم"، قائم مقام دبیرکل حزب‌الله لبنان، افزود: امیدی که مجموعه اثرگذار حزب‌الله لبنان برای ایستادگی در دل ملت‌ها ایجاد کرده، باعث شده است که دشمن تلاش کند به هر نحو ممکن در برابر گسترش این الگوی اثربخش مانع‌تراشی کند و لذا ایجاد محدودیت و بستن رسانه‌های جریان مقاومت در همین راستا صورت می‌گیرد.

 

وی با بیان اینکه الگوی مقاومت و ایستادگی حزب‌الله در برابر استکبار، امروز به یک الگوی موفق و فراگیر تبدیل شده است، گفت: حزب‌الله لبنان توانسته بازدارندگی مؤثری در برابر دشمن صهیونیستی، گروه‌های تکفیری و به طور کلی فتنه‌های آشکار و پنهان به نمایش بگذارد.

 

قائم مقام دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز در این دیدار با ابلاغ سلام، دعا و آرزوی توفیق سید حسن نصرالله برای آیت‌الله رئیسی، اظهار داشت: امروز با وجود شرایط اجتماعی سخت، وضعیت در جریان مقاومت لبنان به دلیل همراهی واقعی و اتحاد با مردم قابل قبول است.

 

شیخ نعیم قاسم، تصریح کرد: تنها گروهی که توانسته در لبنان یکپارچگی و اتحاد خود را با مردم در برابر تعدّی‌ها و توطئه‌های دشمن صهیونیستی حفظ کند، حزب‌الله لبنان است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار