وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

شیخ نعیم قاسم با آیت الله رئیسی دیدار و گفتگو کرد

رئیسی در دیدار نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان گفت: حزب‌الله لبنان امروز به الگویی موفق و فراگیر در مقاومت برابر استکبار تبدیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 07
کد خبر: ۹۷۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس‌جمهور در دیدار با قائم مقام دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت: حزب‌الله لبنان توانسته بازدارندگی مؤثری در برابر دشمن صهیونیستی، گروه‌های تکفیری و به طور کلی فتنه‌های آشکار و پنهان به نمایش بگذارد.

 

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور، عصر جمعه در دیدار "شیخ نعیم قاسم"، قائم مقام دبیرکل حزب‌الله لبنان، افزود: امیدی که مجموعه اثرگذار حزب‌الله لبنان برای ایستادگی در دل ملت‌ها ایجاد کرده، باعث شده است که دشمن تلاش کند به هر نحو ممکن در برابر گسترش این الگوی اثربخش مانع‌تراشی کند و لذا ایجاد محدودیت و بستن رسانه‌های جریان مقاومت در همین راستا صورت می‌گیرد.

 

وی با بیان اینکه الگوی مقاومت و ایستادگی حزب‌الله در برابر استکبار، امروز به یک الگوی موفق و فراگیر تبدیل شده است، گفت: حزب‌الله لبنان توانسته بازدارندگی مؤثری در برابر دشمن صهیونیستی، گروه‌های تکفیری و به طور کلی فتنه‌های آشکار و پنهان به نمایش بگذارد.

 

قائم مقام دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز در این دیدار با ابلاغ سلام، دعا و آرزوی توفیق سید حسن نصرالله برای آیت‌الله رئیسی، اظهار داشت: امروز با وجود شرایط اجتماعی سخت، وضعیت در جریان مقاومت لبنان به دلیل همراهی واقعی و اتحاد با مردم قابل قبول است.

 

شیخ نعیم قاسم، تصریح کرد: تنها گروهی که توانسته در لبنان یکپارچگی و اتحاد خود را با مردم در برابر تعدّی‌ها و توطئه‌های دشمن صهیونیستی حفظ کند، حزب‌الله لبنان است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار