رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است

حضور عربستان در جایگاه سوم هزینه‌‌ کنندگان تسلیحاتی در جهان

گزارش جدید موسسه «سپیری» از هزینه 649 میلیارد دلاری آمریکا و 6 .67 میلیارد دلاری عربستان سعودی در سال 2018 حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 30
کد خبر: ۹۸۰۱
به گزارش راهبرد معاصر ، موسسه «سیپری» (موسسه بین‌المللی پژوهش‌های صلح استکهلم) مستقر در سوئد، در جدیدترین گزارش خود «آمریکا» را به عنوان «کشور نخست جهان» در سال 2018 از حیث هزینه‌های دفاعی برشمرد.

 خبرگزاری «یونایتدپرس اینترنشنال» دوشنبه در این باره نوشت که «آمریکا» در سال 2018 ،649 میلیارد دلار صرف هزینه‌های دفاعی کرده و بعد از آن «چین» با 250 میلیارد دلار و «عربستان سعودی» با 6 .67 میلیارد دلار در جایگاه دوم و سوم قرار دارند.


بر این اساس، «هند» با 66 میلیارد دلار و «فرانسه» با حدود 64 میلیارد دلار در رتبه‌های  چهارم و پنجم و سرانجام «روسیه» با 61.4 میلیارد دلار در رتبه ششم قرار دارد.

به گزارش موسسه سیپری، در حالی‌که روسیه در سال 2006 در صدر پنج کشور پرهزینه در امور دفاعی قرار داشت، اما بتدریج هزینه‌های دفاعی روسیه به ویژه از سال 2016 به بعد کاهش یافته است.

با توجه به برآورد این موسسه تحقیقاتی، هزینه‌های دفاعی آمریکا افزایش 4.6 درصدی را نشان می‌دهد و پیش‌بینی‌ها از تداوم سرمایه‌گذاری این کشور بر امور دفاعی حکایت دارد.

 در این گزارش به افزایش هزینه‌های دفاعی کشورهای اروپای مرکزی چون اوکراین، بلغارستان، رومانی، لیتوانی و لتونی اشاره شده است.

 این موسسه سوئدی در گزارش قبلی خود نیز  ضمن اشاره به صادرات انواع جنگ افزارهای ساخت آمریکا به نقاط مختلف جهان،  «غرب آسیا» را مقصد بیش از یک سوم تجارت تسلیحاتی در جهان خطاب کرد و نوشت، عربستان سعودی بزرگترین واردکننده جنگ‌افزار در جهان بین سال‌های 2014 تا 2018 بوده است.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار