نخستین تحریم ترامپ علیه ایران؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا: شبکه بین‌المللی تسهیل انتقال نفت ایران به چین را تحریم کردیم عراقچی: هرگز تسلیم زورگویی نمی‌شویم/ ایران هرجا با تعرض رو‌به‌رو شده، با شجاعت هیمنه دشمنان را شکسته است اردن: کوچاندن فلسطینی‌ها به کشور ما «اعلام جنگ» است ترامپ: اسرائیل غزه را پس از پایان جنگ به آمریکا تحویل می‌دهد انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد پزشکیان در دیدار سفرای مقیم تهران: جنگ به نفع ما نیست / به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم دیدار نتانیاهو با رئیس جدید پنتاگون ظریف در بغداد با حکیم دیدار کرد واکنش ایران به موضع اخیر مقامات آمریکا مبنی بر تملک غزه ظریف: مذاکره با آمریکا راه حل مشکلات ما نیست جزئیات گفتگوی السیسی و ماکرون در مورد بازسازی نوار غزه حمایت نتانیاهو از کارزار «فشار حداکثری» ترامپ علیه ایران محکوم شدن راشد الغنوشی به ۲۲ سال حبس اسلامی: دستاورد‌های فناوری هسته‌ای به‌صورت تصاعدی در حال رشد است

حضور عربستان در جایگاه سوم هزینه‌‌ کنندگان تسلیحاتی در جهان

گزارش جدید موسسه «سپیری» از هزینه 649 میلیارد دلاری آمریکا و 6 .67 میلیارد دلاری عربستان سعودی در سال 2018 حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 30
کد خبر: ۹۸۰۱
به گزارش راهبرد معاصر ، موسسه «سیپری» (موسسه بین‌المللی پژوهش‌های صلح استکهلم) مستقر در سوئد، در جدیدترین گزارش خود «آمریکا» را به عنوان «کشور نخست جهان» در سال 2018 از حیث هزینه‌های دفاعی برشمرد.

 خبرگزاری «یونایتدپرس اینترنشنال» دوشنبه در این باره نوشت که «آمریکا» در سال 2018 ،649 میلیارد دلار صرف هزینه‌های دفاعی کرده و بعد از آن «چین» با 250 میلیارد دلار و «عربستان سعودی» با 6 .67 میلیارد دلار در جایگاه دوم و سوم قرار دارند.


بر این اساس، «هند» با 66 میلیارد دلار و «فرانسه» با حدود 64 میلیارد دلار در رتبه‌های  چهارم و پنجم و سرانجام «روسیه» با 61.4 میلیارد دلار در رتبه ششم قرار دارد.

به گزارش موسسه سیپری، در حالی‌که روسیه در سال 2006 در صدر پنج کشور پرهزینه در امور دفاعی قرار داشت، اما بتدریج هزینه‌های دفاعی روسیه به ویژه از سال 2016 به بعد کاهش یافته است.

با توجه به برآورد این موسسه تحقیقاتی، هزینه‌های دفاعی آمریکا افزایش 4.6 درصدی را نشان می‌دهد و پیش‌بینی‌ها از تداوم سرمایه‌گذاری این کشور بر امور دفاعی حکایت دارد.

 در این گزارش به افزایش هزینه‌های دفاعی کشورهای اروپای مرکزی چون اوکراین، بلغارستان، رومانی، لیتوانی و لتونی اشاره شده است.

 این موسسه سوئدی در گزارش قبلی خود نیز  ضمن اشاره به صادرات انواع جنگ افزارهای ساخت آمریکا به نقاط مختلف جهان،  «غرب آسیا» را مقصد بیش از یک سوم تجارت تسلیحاتی در جهان خطاب کرد و نوشت، عربستان سعودی بزرگترین واردکننده جنگ‌افزار در جهان بین سال‌های 2014 تا 2018 بوده است.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار