طرح جایگزین انتقال پایتخت کلید خورد هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد

شرایط بحرانی کرونا در مشهد + فیلم

دانشگاه علوم پزشکی مشهد وضعیت کرونا رد مشهد را بحرانی اعلام کرده است. در حال حاضر مشهد 2 هزار و 300 بستری دارد و هر روز 600 بیمار جدید کرونایی اضافه می شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 10
کد خبر: ۹۸۲۶۴

به گزارش راهبرد معاصر علی‌اصغر انجیدنی دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید-۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در حال حاضر  بیش از 2300 بیمار در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری هستند و روزانه بیش از 600 بیمار جدید افزوده می‌شوند که از تعداد کل بیماران بستری روزانه بالغ بر 400 بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند. متاسفانه هر روز بر تعداد بیماران افزوده می‌شود و شرایط بسیار بحرانی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد حاکم است.

وی تاکید کرد: با وجود اینکه چند هفته‌ای از شروع پیک گذشته ما حتی به قله پیک هم نرسیدیم، انتظار داریم باز هم روند صعودی وجود داشته باشد لذا اکنون بهترین موقع است که مردم عزیز با رعایت پروتکل‌ها و عدم شرکت در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها کاری کنند چرخه انتقال ویروس شکسته و میزان چرخش ویروس در سطح جامعه کمتر شود تا شاید بتوانیم این پیک را سریع‌تر به پایان ببریم.

دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید-19 دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه شرایط بسیار بحرانی در بیمارستان‌ها داریم و از مردم می‌خواهیم علاوه براین رعایت پروتکل‌ها، به‌طور مستقیم به بیمارستانها مراجعه نداشته باشند، گفت:  اگر اقدامات درمانی مربوط به درمان‌های سرپایی  است به مطب‌ها و کلینیک‌ها مراجعه کنند و برای بیمار بدحال با 115 تماس بگیرند و خودشان به طور مستقیم به بیمارستان مراجعه نکنند.

انجیدنی ادامه داد: اگر بیماران تجویز داروی رمدسیویر داشتند‌، کلینیک‌های تجویز دارو در نقاط مختلف شهر آماده خدمت‌رسانی هستند. بیمارستان بنت الهدی 24 ساعته برای رمدسیویر فعال است و سایر بیمارستان‌ها مانند بیمارستان ناظران‌، بیمارستان جواد الائمه(ع)، بیمارستان ثامن‌الائمه ناجا، در بازه زمانی 12 ساعته خدمت می‌کنند و ظرف روزهای آینده نیز بیمارستان رضوی هم کلینیک 24 ساعته خواهد داشت و امیدواریم با کمک مردم و همت کادر درمان و یاری خدا بتوانیم این موج را نیز پشت سر بگذاریم./تسنیم

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار