دفتر آیت‌الله سیستانی: استفاده از تصاویر مرجعیت در اماکن عمومی ممنوع است المیادین: هیئت آژانس بدون همراهی بازرسان به تهران سفر می‌کند اعلام بسیج عمومی گروه مقاومت «اولی البأس» برای آزادسازی سوریه هشدار نخست وزیر هند به پاکستان درگیری بین نیرو‌های الجولانی و «قسد» در منبج سفر سطح بالای ایال زامیر به آمریکا لغو شد ویتکاف این هفته در مسکو خواهد بود رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء دستیار وزیر خارجه: مناسبات ایران و پاکستان، متعاقب تحولات اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است حماس: ترامپ از تکرار دروغ‌های اسرائیل خسته نمی‌شود و ما هرگز از رد آنها خسته نخواهیم شد وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود

درخواست تل آویو از آمریکا برای اتخاذ استراتژی مشترک علیه ایران

رژیم صهیونیستی و در راس آن نفتالی بنت، نخست وزیر این رژیم در نظر دارد رویکردی جدید نسبت به توافقنامه هسته‌ای سال ۲۰۱۵ در قبال ایران اتخاذ کندو در صورت شکست مذاکرات احیای برجام، طرحی مشترک با آمریکا را علیه ایران فعال کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 13
کد خبر: ۹۸۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز‌های اخیر در جلسه‌ای مشترک با ویلیام برنز، رییس سیا گفت: آمریکا و اسرائیل باید در صورت بازنگشتن ایران به توافقنامه هسته‌ای سال ۲۰۱۵ کار بر روی یک استراتژی مشترک را آغاز کنند.

نهاد‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی و آمریکا در تحلیل‌های اخیر خود معتقدند با انتخاب سیدابراهیم رییسی به ریاست جمهوری ایران، احتمال بازگشت تهران به مذاکرات هسته‌ای کاهش یافته است. رژیم صهیونیستی همچنین نگران است آمریکا و سایر کشور‌های غربی نتوانند در برابر عدم بازگشت ایران به توافقنامه هسته‌ای بازدارندگی لازم را ایجاد کنند.

آن‌ها می‌گویند دولت جو بایدن به دنبال راهی برای بازگشت به توافقنامه هسته‌ای ۲۰۱۵ است، اما با روی کار آمدن دولت جدید در ایران مذاکرات فعلاً به حالت تعلیق درآمده است.

به گفته برخی منابع این موضوع اخیراً در جلسات محرمانه نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با اسحاق هرتزوگ، رییس رژیم صهیونیستی، بنی گانتس، وزیر جنگ این رژیم و دیوید بارنه، رییس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی مطرح شده است.

مقامات رژیم صهیونیستی می‌گویند این دیدار بخشی از مقدمات به منظور آمادگی برای دیدار نفتالی بنت با جو بایدن، رییس جمهور آمریکاست که قرار است اواخر ماه جاری میلادی در واشنگتن برگزار شود.

در دیدار مقامات امنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی با مقامات آمریکایی، نفتالی بنت ارزیابی و سیاست‌های این رژیم در قبال ایران را به رییس سیا ارائه داد. مقامات رژیم صهیونیستی می‌گویند آمریکا در مورد اینکه ایران به توافقنامه هسته‌ای سال ۲۰۱۵ پایبند بماند به شدت تردید دارند.

رژیم صهیونیستی و در راس آن نفتالی بنت، نخست وزیر این رژیم در نظر دارد رویکردی جدید نسبت به توافقنامه هسته‌ای سال ۲۰۱۵ در قبال ایران اتخاذ کند.

یائیر لاپید، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در این باره گفت: ما باید یک "طرح ب" را علیه ایران فعال کنیم تا در صورت بازنگشتن این کشور به توافقنامه هسته‌ای آن را فعال کنیم./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار