عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

اظهارات دیپلمات‌های اروپایی درباره بازگشت ایران به مذاکرات وین

وبگاه شبکه خبری ان‌بی‌سی‌نیوز به نقل از دو مقام ارشد اروپایی نوشته به نظر می‌رسد موافقت ایران با از سرگیری مذاکرات وین در ماه جاری، «بعید و بعیدتر» به نظر می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 06
کد خبر: ۹۷۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دو دیپلمات اروپایی گفته‌اند موافقت ایران با آغاز هفتمین دور مذاکرات هسته‌ای در وین در ماه جاری میلادی را بعید می‌دانند.


دو دیپلمات اروپایی گفته‌اند بعید است جمهوری اسلامی ایران در ماه جاری میلادی با آغاز هفتمین دور مذاکرات هسته‌ای در وین موافقت کند.

 

«کریم سجادپور»، تحلیلگر ارشد اندیشکده کارنگی به ان‌بی‌سی‌نیوز می‌گوید: «آنها (ایرانی‌ها) اعتماد به نفس یک تاجر بازاری را دارند که معتقدند توریست آمریکایی بدون خریدن فرش مغازه را ترک نخواهد کرد.»

 

مذاکرات وین در برجام از فروردین‌ماه سال ۱۴۰۰ با هدف بازگرداندن آمریکا به توافق هسته‌ای برجام و مجاب کردن ایران به متوقف کردن اقداماتش در جهت کاستن از تعهدات برجامی خود آغاز شد. جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده با توجه به خروج آمریکا از برجام با نمایندگان این کشور گفت‌وگو نمی‌کند. آمریکایی‌ها از طریق سایر طرف‌های حاضر در مذاکرات، از مواضع ایران مطلع می‌شوند.

 

ششمین دور این مذاکرات، از روز ۲۲ خردادماه آغاز شد و تا روز یکشنبه ۳۰ خردادماه ادامه داشت. «سید عباس عراقچی» معاون وزیر امور خارجه و رئیس هیأت ایرانی شرکت کننده در مذاکرات وین در آن زمان گفت ملاک ایران رسیدن به یک توافق خوب است. او درباره روند مذاکرات گفت: «به اواخر کار نزدیک شدیم، ولی مسیر باقی‌مانده ساده نخواهد بود».

 

هنوز زمان برگزاری دور هفتم مذاکرات شروع نشده است و مقام‌های کشورهای غربی، کمپین فشار رسانه‌ای-روانی برای مجاب کردن ایران به مشخص کردن زمان دور جدید مذاکرات را تشدید کرده‌اند.

 

عراقچی در واکنش به این اقدامات گفته بود: «ما در دوران انتقالی به سر می‌بریم و یک انتقال دموکراتیک قدرت در تهران در حال انجام است. روشن است که گفت‌وگوهای وین باید منتظر دولت جدید در ایران بماند. این اقتضای هر دموکراسی است»./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده