ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد

سقوط هواپیمای اطفای حریق در ترکیه

سقوط هواپیمای اطفای حریق در ترکیه منابع خبری از سقوط یک فروند هواپیمای اطفای حریق در جنوب ترکیه حین تلاش برای خاموش کردن آتش در جنگل‌ها خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 14
کد خبر: ۹۸۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر منابع خبری شنبه بعد از ظهر به وقت تهران از سانحه هوایی برای یک فروند هواپیمای اطفای حریق این کشور خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس» به نقل از خبرگزاری «آناتولی» اعلام کرد که یک فروند هواپیمای آتش نشانی روز شنبه در «قهرمان‌مرعش» در جنوب ترکیه سقوط کرد. این هواپیما متعلق به بخش جنگلداری ترکیه بوده و تیم‌های امداد و نجات به منطقه اعزام شدند.

خبرگزاری «دی اچ ای» نیز اعلام کرد این هواپیما هنگام متلاش در اطفای حریق در جنگل‌های طراف منطقه «برتیز» سقوط کرده است. هنوز سقوط هواپیما هنوز مشخص نشده است.

این در حالی است که ارتش ترکیه برای مهار آتش سوزی جنگل‌های آنتالیا وارد میدان شده است. «احوال» وزارت دفاع ترکیه برای مهار این آتش سوزی شماری از نیروهای خود را از روزهای گذشته به این سو به آنتالیا و مکان‌های گردشگری درگیر با آتش سوزی اعزام کرده است. وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد که 400 پرسنل خود را با 4 فروند بالگرد و 50 دستگاه خودروی آتش نشانی به منطقه اعزام کرده است.

به گفته دولت ترکیه، اکثر آتش سوزی‌هایی که در جنوب کشور و مناطق دیگر گسترش یافته است مهار یا خاموش شده اند. در منطقه ای در شمال شرقی شهر توریستی آنتالیا، آتش‌نشانان حریق را تا حدی مهار کردند.

این در حالی است که شمار کم هواپیماهای اطفای حرق ترکیه موجب این انتقادهایی شده است. در روزهای گذشته دولت ترکیه از اتحادیه اروپا کمک گرفت. این کشور قبلاً کمک‌هایی از جمله چندین هواپیمای اطفای حریق را از کشورهایی از جمله روسیه و جمهوری آذربایجان و ایران گرفته بود.

رئیس مجلس ترکیه نیز گفت که ترکیه در مهار آتش سوزی‌های جنگلی در مناطق ساحلی جنوبی موفق خواهد شد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار